loading...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ απο τον Β.Πούτιν για την Χίλαρι Κλίντον: Δωροδοκήθηκε απο τη Ρωσία με «μαύρα λεφτά» ύψους 1,5 δις δολ!























Σε μια πρωτοφανή αποκάλυψη για τα διπλωματικά δεδομένα, που προκαλεί ήδη τριγμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, προχώρησε ο Βλ. Πούτιν κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ντόναλντ Τραμπ.

 Ο πρόεδρος Πούτιν χρησιμοποιώντας στοιχεία από ανακριτικό υλικό, που έχει στα χέρια της η ρωσική ομοσπονδία, αποκάλυψε ότι «μαύρα λεφτά» ύψους 1,5 δισ. δολαρίων μεταφέρθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και 400 εκατομμύρια από αυτά κατευθύνθηκαν στον προεκλογικό αγώνα της υποψήφιας προέδρου των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον.

Ποτέ στην ιστορία ηγέτης ξένης χώρας δεν παρενέβη στις εκλογές άλλης ηγέτιδας χώρας κάνοντας μια τέτοιου μεγέθους και σοβαρότητας αποκάλυψη από ένα επίσημο βήμα και παρουσία του προέδρου που συμμετείχε στις συγκεκριμένες εκλογές.

«Κατά τα στοιχεία της ανάκρισής μας η ομάδα των εταίρων του κυρίου Μπράουν με παράνομο τρόπο κέρδισαν στη Ρωσία παραπάνω από 1,5 δισ.» είπε ο Βλ. Πούτιν κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Αμερικανό ομόλογό του.

«Δεν πλήρωσαν φόρους ούτε στη Ρωσία, ούτε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ωστόσο μετέφεραν αυτά τα χρήματα στις ΗΠΑ και χρησιμοποίησαν 400 εκατομμύρια δολάρια για την προεκλογική καμπάνια της κυρίας Κλίντον. Είναι τα επίσημα στοιχεία που παρουσιάζονται στις εκθέσεις» τόνισε ο πρόεδρος της Ρωσίας και πρόσθεσε:

«Το έκαναν επίσημα ωστόσο έλαβαν τα χρήματα παράνομα. Και έχουμε κάποιες πληροφορίες ότι ορισμένοι συνεργάτες των υπηρεσιών υποστήριξαν με παράνομο τρόπο αυτές τις συναλλαγές».

Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος ουσιαστικά… δεν αντιδρά. Ακούει την αποκάλυψη του Βλαντίμιρ Πούτιν δείχνοντας να είναι ενήμερος εκ των προτέρων αλλά αποφεύγει οποιοδήποτε σχόλιο ή τοποθέτηση, ακόμη και οποιαδήποτε αντίδραση.

«Έχω ΜΕΓΑΛΗ εμπιστοσύνη στους ανθρώπους ΜΟΥ των μυστικών υπηρεσιών. Ωστόσο, επίσης αναγνωρίζω ότι για να χτίσουμε ένα λαμπρότερο μέλλον, δεν μπορούμε να εστιάζουμε αποκλειστικά στο παρελθόν – καθώς οι δύο μεγαλύτερες πυρηνικές δυνάμεις του κόσμου, πρέπει να τα πηγαίνουν καλά», είπε ο Τραμπ με ανάρτησή του στο Twitter.

As I said today and many times before, “I have GREAT confidence in MY intelligence people.” However, I also recognize that in order to build a brighter future, we cannot exclusively focus on the past – as the world’s two largest nuclear powers, we must get along! #HELSINKI2018

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 16, 2018

O πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν δήλωσε ότι δεν υπάρχει «καμία αμφιβολία» ότι η Μόσχα παρενέβη στις αμερικανικές εκλογές του 2016 και ότι ο Τραμπ «πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η Ρωσία δεν είναι σύμμαχός μας».

«Δεν υπάρχει καμία ηθική ισοδυναμία μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας, που παραμένει εχθρική ενάντια στις βασικότερες αξίες και ιδανικά μας. Οι ΗΠΑ πρέπει να επικεντρωθούν να κάνουν τη Ρωσία να λογοδοτήσει και να θέσουν ένα τέλος στις άθλιες επιθέσεις της ενάντια στη δημοκρατία», υπογράμμισε ο Ράιαν με ανακοίνωση.

Ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων Μπομπ Κόρκερ, επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων τόνισε ότι τα σχόλια Τραμπ κάνουν τις ΗΠΑ να φαίνονται ένα «παιχνιδάκι».

«Όταν είχε την ευκαιρία να υπερασπιστεί τις υπηρεσίες πληροφοριών μας, οι οποίες εργάζονται για αυτόν, απογοητεύτηκα ιδιαίτερα και λυπήθηκα με τον ισοδύναμο τρόπο που αναφέρθηκε σε αυτές και σε όσα έλεγε ο Πούτιν», δήλωσε ο Κόρκερ στο CNN αναφορικά με τα συμπεράσματα των υπηρεσιών πληροφοριών ότι η Μόσχα παρενέβη στις αμερικανικές εκλογές του 2016 και τις διαψεύσεις του Πούτιν τις οποίες ο Ρεπουμπλικάνος Τραμπ προφανώς αποδέχτηκε.

«Τα σχόλια του προέδρου μας κάνουν να φαινόμαστε περισσότερο ως ένα έθνος παιχνιδάκι και είμαι πολύ απογοητευμένος από αυτό», είπε ο Κόρκερ. Πρόσθεσε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ο “νικητής” από αυτήν τη συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο. “Πιθανότατα αυτή τη στιγμή απολαμβάνει το χαβιάρι του”, είπε ο γερουσιαστής, που είναι γνωστός επικριτής του Τραμπ.

Από την πλευρά του ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Τζον Μακέιν χαρακτήρισε τη σημερινή συνάντηση Τραμπ – Πούτιν «ένα τραγικό σφάλμα» και ένα νέο χαμηλό για τις ΗΠΑ, κατηγορώντας τον Αμερικανό ηγέτη ότι απέτυχε να υπερασπιστεί τη χώρα του.

«Όχι μόνο ο πρόεδρος Τραμπ απέτυχε να πει την αλήθεια για έναν αντίπαλο, αλλά μιλώντας εκ μέρους της Αμερικής στον κόσμο, ο πρόεδρός μας απέτυχε να υπερασπιστεί ό,τι μας κάνει αυτό που είμαστε – μια δημοκρατία ελεύθερων ανθρώπων αφοσιωμένων στην υπηρέτηση της ελευθερίας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό», ανέφερε ο Μακέιν.

«Απερίσκεπτο, επικίνδυνο και άτολμο» χαρακτήρισε τον Τραμπ ο επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία, Τσακ Σούμερ.

«Ο Λευκός Οίκος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με ένα απλό δυσάρεστο ερώτημα: τι μπορεί να ωθήσει τον Ντόναλντ Τραμπ να θέσει τα συμφέροντα της Ρωσίας πάνω από εκείνα των ΗΠΑ», έγραψε στο twitter, τονίζοντας ότι οι ενέργειες του Τραμπ «ενίσχυσαν τους αντιπάλους μας ενώ αποδυνάμωσαν τις άμυνές μας και εκείνες των συμμάχων μας».

«Εκατομμύρια Αμερικάνοι θα συνεχίσουν να αναρωτιούνται αν η μόνη πιθανή εξήγηση για αυτή την επικίνδυνη στάση είναι η πιθανότητα ο πρόεδρος Πούτιν να διαθέτει επιζήμιες πληροφορίες για τον πρόεδρο Τραμπ», πρόσθεσε.

«Στην ιστορία της χώρας μας, οι Αμερικανοί δεν είδαν ποτέ έναν Αμερικανό πρόεδρο να στηρίζει ένα αντίπαλο των ΗΠΑ, όπως ο Ντόναλντ Τραμπ μόλις στήριξε τον πρόεδρο Πούτιν».

Ο πρώην διευθυντής της CIA επί Μπαράκ Ομπάμα Τζον Μπρέναν έκανε ένα βήμα παραπέρα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Τραμπ θα πρέπει να καθαιρεθεί από το αξίωμά του γιατί διέπραξε “προδοσία”. “Η απόδοση του Ντόναλντ Τραμπ στη συνέντευξη Τύπου στο Ελσίνκι φτάνει και ξεπερνάει το κατώφλι της Παράβασης Καθήκοντος. Αγγίζει την προδοσία. Όχι μόνο ήταν ηλίθια τα σχόλιά του, αλλά τον έχει στο τσεπάκι του ο Πούτιν. Ρεπουμπλικανοί Πατριώτες: Πού είστε;” έγραψε ο Μπρέναν στο Twitter.

Πολλοί Δημοκρατικοί εξαπέλυσαν επίσης μύδρους εναντίον του Τραμπ. “Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε την ευκαιρία να εναντιωθεί στον Πούτιν. Σήμερα, λιγότερες από 72 ώρες μετά την παραπομπή 12 νέων Ρώσων από το υπουργείο Δικαιοσύνης για την επίθεση στις εκλογές του 2016, κατηγορεί… τις δύο χώρες”, σχολίασε η επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι.

“Ο Τραμπ εξακολουθεί να πουλάει τις ΗΠΑ στον Πούτιν και τη Ρωσία” και “η αποτυχία υπεράσπισης των Ηνωμένων Πολιτειών αγγίζει την προδοσία”, τόνισε ο βουλευτής Τζίμι Γκόμεζ.

Ακόμη πιο σκληρή ήταν η δήλωση του Δημοκρατικού βουλευτή Άνταμ Σιφ, που έγραψε στο Twitter: “Ο πρόεδρος Τραμπ μόλις επιτέθηκε στις υπηρεσίες πληροφοριών και τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου επειδή έκαναν τη δουλειά τους, ενώ στεκόταν δίπλα σε έναν δικτάτορα που παρενέβη στις εκλογές μας για να βοηθήσει να εκλεγεί ο Τραμπ”. Και συνέχισε: “Ο Πούτιν θα το εκλάβει ως πράσινο φως για να παρέμβει (στις εκλογές) το 2018”.









ireporterworld.com  

on 7:15:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ απο τον Β.Πούτιν για την Χίλαρι Κλίντον: Δωροδοκήθηκε απο τη Ρωσία με «μαύρα λεφτά» ύψους 1,5 δις δολ!

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.