loading...

Η ανακοίνωση της οικογένειας για τις κηδείες των διδύμων που πέθαναν στο Μάτι - Τι ζητά από τα ΜΜΕ
























Συντετριμμένη είναι η οικογένεια Φιλιπποπούλου που καλείται να πει το τελευταίο αντίο στα δίδυμα αγγελούδια που έχασαν τη ζωή τους στη φονική πυρκαγιά.

Η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση και ζητά από τα ΜΜΕ να μην καλύψουν τις κηδείες της Σοφίας και της Βασιλικής Φιλιπποπούλου και των παππούδων τους που θα πραγματοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο Λήδας Ρούσσου:

Σας κοινοποιούμε την κάτωθι ανακοίνωση της Οικογένειας Φιλιπποπούλου και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας.
Εκ μέρους της Οικογένειας

_______
ΠΡΟΣ
1. Την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), που εδρεύει στην Αθήνα, Ακαδημίας αρ. 20, κι εκπροσωπείται νόμιμα, email: info@esiea.gr.
2. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Αμερικής αρ. 5, κι εκπροσωπείται νόμιμα, email: ncrtv@otenet.gr.
3. Την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος (ΕΦΕ), που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Φειδίου 2 & Χαριλάου Τρικούπη, κι εκπροσωπείται νόμιμα, email: photounion1991@gmail.com.
4. Όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Αθήνα, 31 Ιουλίου 2018



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Των γονέων των ανηλίκων εκλιπουσών Βασιλικής και Σοφίας Φιλιπποπούλου, των τέκνων των Φιλίππου και Σοφίας Φιλιπποπούλου και των λοιπών στενών συγγενών αυτών.

Εντός των επομένων ημερών και με το πέρας των απαιτούμενων διαδικασιών, θα κηδεύσουμε τα πολυαγαπημένα μας τέκνα, Σοφία και Βασιλική, και τους πολυαγαπημένους γονείς μας και παππού και γιαγιά αυτών, Φίλιππο και Σοφία Φιλιπποπούλου.

Όλοι εμείς και κάθε στενός συγγενής μας ευχαριστούμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όλον τον κόσμο για τη συμπαράστασή του προς εμάς και τη θλίψη του για τον χαμό αυτών.

Θα θέλαμε όμως, για πολύ προσωπικούς λόγους, οι Ενώσεις σας να απευθυνθούν και να ζητήσουν από τα μέλη τους να μην καταγράψουν την νεκρώσιμη ακολουθία, ο καθένας από τη δική του μεριά, και να αποφύγουν κάθε σχετικό ρεπορτάζ και δημοσίευμα, γιατί ο πόνος μας μεγαλώνει περισσότερο με αυτά.

Παρακαλούμε αυτήν τη συνειδητή επιθυμία μας να την αποδεχτείτε και από σεβασμό στη μνήμη των εκλιπόντων.

Κατανοούμε την ευαισθησία υμών και του απλού πολίτη, που θέλει πληροφόρηση και ενημέρωση, πλην όμως αυτήν τη στιγμή προέχει για εμάς η βαθιά θλίψη μας και θέλουμε ο τελευταίος αποχαιρετισμός να γίνει σε στενά οικογενειακά πλαίσια.

Πιστεύουμε ότι η τήρηση της ανωτέρω επιθυμίας μας προέχει από κάθε άλλο δικαίωμα και δεν θέλουμε να μας φέρετε στη δύσκολη θέση να βλέπουμε και να ακούμε στιγμές που δε θα ξεχάσουμε ποτέ.

Τέλος, θέλουμε να σας δηλώσουμε ότι θα τιμήσουμε τη μνήμη τους με κάθε τρόπο και μέσο.

Οι γονείς των ανηλίκων Σοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου
Τα τέκνα των Φιλίππου και Σοφίας Φιλιπποπούλου
Και οι λοιποί στενοί συγγενείς


thecaller.gr  

on 5:50:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Η ανακοίνωση της οικογένειας για τις κηδείες των διδύμων που πέθαναν στο Μάτι - Τι ζητά από τα ΜΜΕ

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.