loading...

Όταν ο Κώστας Καραμανλής πάντρεψε την κόρη του Ερντογάν - Το φόρεμα της Νατάσας που προκάλεσε σχόλια (Photos)
























Σαν σήμερα το 2004, o πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής παρευρίσκεται ως μάρτυρας στο γάμο της κόρης του τούρκου ομολόγου του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

. Η Ελλάδα ζούσε το μύθο της μετά τη νίκη στο Euro και καθώς έμπαινε στην τελική ευθεία για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Σε αυτή τη συγκυρία ο Κώστας Καραμανλής έγινε ο πρώτος Έλληνας πολιτικός που έγινε "κουμπάρος" του τότε Πρωθυπουργού Ερντογάν.

Ο γάμος έγινε στην Κωνσταντινούπολη και πολλά διεθνή ΜΜΕ τον είχαν χαρακτηρίσει περίπου σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ αφού οι ξένοι ηγέτες που παρέστησαν στην τελετή ήταν δεκάδες και τα μέτρα ασφαλείας κάτι παραπάνω από δρακόντεια.
















































Εκτός του Έλληνα τότε πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή μάρτυρες στον πολιτικό γάμο της κόρης του Ταγίπ Ερντογάν, Εσρά, ήταν ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας Αντριάν Ναστάζ και ο βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντουλάχ.

Ποικίλα σχόλια είχε προκαλέσει η εμφάνιση της συζύγου του πρωθυπουργού η οποία ηταν ντυμένη με ένα αποκαλυπτικό για τα τουρκικά στάνταρ, φόρεμα, το οποίο διέγραφε την σιλουέτα της.


















































Η τελετή έγινε στο συνεδριακό "Λουτφί Κιρντάρ" στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης, και αμέσως μετά ένας μικρότερος πυρήνας από τους πιο υψηλούς των ...υψηλών προσκεκλημένων επιβιβάστηκε σε θαλαμηγό που ανοίχτηκε στο Βόσπορο για την δεξίωση.

Ο ευτυχής πατέρας Ερντογάν χαρακτήρισε με δηλώσεις του το γεγονός ως "συνάντηση πολιτισμών".

Κατά την διάρκεια της τελετής, στην οποία παρέστησαν 7.500 υψηλοί προσκεκλημένοι, ο Κώστας Καραμανλής υπογράμμισε την πολιτική σημασία της παρουσίας του στο γάμο της κόρης του Τούρκου πρωθυπουργού.

"Πριν από μερικά χρόνια η παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού σε ένα τέτοιο γεγονός θα ήταν αδιανόητη", είπε χαρακτηριστικά.



























Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης είχαν συγκεντρώσει την προσοχή τους στο γάμο της Εσρά και σημειώνουν την ιδιαίτερη σημασία της παρουσίας του Έλληνα πρωθυπουργού σε μια τόσο σημαντική στιγμή στη ζωή του Τούρκου πρωθυπουργού.

topontiki.gr  

on 8:44:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

5 σχόλια for Όταν ο Κώστας Καραμανλής πάντρεψε την κόρη του Ερντογάν - Το φόρεμα της Νατάσας που προκάλεσε σχόλια (Photos)

  1. explorermax-crack is a powerful new Windows Explorer file management tool, with a modern and friendly interface, convincing users to give Windows Explorer a try.
    freeprokeys

  2. poweriso-crack-license-key-download can be an all in 1 app for processing discs of assorted varieties. This program package gives you the ability to build, modify, and open kinds of disk graphics. For that, you'll be able to burn up off in addition to much more,
    new crack

  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  4. I am very thankful for the effort put on by you, to help us, Thank you so much for the post it is very helpful, keep posting such type of Article.
    MOBILedit Forensic Express Crack
    MerchantWords Crack

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.