loading...

Ο Ρομπερτ Ντε Νίρο παραλήπτης νέου «τρομοδέματος»




























Tο δέμα είναι παρόμοιο με αυτά που εστάλησαν σε εξέχοντες Δημοκρατικούς και στάλθηκε στη διεύθυνση στην οποία βρίσκεται εστιατόριο που ανήκει στον γνωστό ηθοποιό


Στον ηθοποιό Ρόμπερτ Ντε Νίρο είχε σταλεί το ύποπτο δέμα που ερευνά η αστυνομία στην περιοχή Τραϊμπέκα της Νέας Υόρκης, μετέδωσε το CNN, προσθέτοντας ότι αυτό είναι παρόμοιο με τα άλλα ύποπτα πακέτα που βρέθηκαν αυτήν την εβδομάδα.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης έσπευσε στην περιοχή ανταποκρινόμενη σε πληροφορία για ύποπτο δέμα που ελήφθη σε ένα κτίριο στο οποίο δεν υπάρχουν κατοικίες στη συνοικία Τραϊμπέκα στο Μανχάταν, πρόσθεσε το δίκτυο.

Ο αξιωματούχος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Τόμας Αντονέτι δήλωσε στο CNN ότι το δέμα ελήφθη στον αριθμό 375 της οδού Γκρίνουϊτς και ότι η ομάδα των πυροτεχνουργών της αστυνομίας βρίσκεται εκεί. Η αστυνομία έλαβε κλήση λίγο μετά τις 04:00 τοπική ώρα, πρόσθεσε.

Στη διεύθυνση αυτή είναι καταχωρημένες δύο επιχειρήσεις: Το Tribeca Film Festival και το Tribeca Grill. Και τα δύο συνδέονται με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος έχει επικρίνει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Το δίκτυο του NBC στη Νέα Yόρκη είχε μεταδώσει νωρίτερα και αυτό ότι το δέμα που εντοπίστηκε στην Τραϊμπέκα είναι παρόμοιο με αυτά που εστάλησαν σε εξέχοντες Δημοκρατικούς νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα και ότι αυτό είχε σταλεί στη διεύθυνση στην οποία βρίσκεται εστιατόριο που ανήκει στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Αν επαληθευτεί ότι το δέμα αυτό είναι ίδιο με τα άλλα που εστάλησαν αυτήν την εβδομάδα, θα πρόκειται για το όγδοο πακέτο που εστάλη σε κάποιον που έχει ασκήσει κριτική στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντε Νίρο είχε κάποτε χαρακτηρίσει τον Τραμπ «εθνική καταστροφή».

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι το κτίριο στο οποίο βρίσκεται το εστιατόριο του Ντε Νίρο ήταν άδειο τη στιγμή που έφτασε το ύποπτο πακέτο, μεταδίδει το NBC.

Φρενίτιδα ερευνών

Το FBI έχει ξεκινήσει μεγάλη έρευνα σε μια προσπάθεια να εντοπίσει ποιος βρίσκεται πίσω από την αποστολή δεμάτων με εκρηκτικούς μηχανισμούς που εστάλησαν στον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, τη Χίλαρι Κλίντον και άλλους κοινοβουλευτικούς των Δημοκρατικών, καθώς και στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, εναντίον του οποίου καταφέρεται ο νυν πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Με τις ενδιάμεσες εκλογές να απέχουν λιγότερο από δύο εβδομάδες, ο Τραμπ αρχικά καταδίκασε την αποστολή αυτοσχέδιων βομβών σε πολλούς πολιτικούς του αντιπάλους, υπογράμμισε όμως «την ευθύνη» των μέσων ενημέρωσης στην επιδείνωση του πολιτικού κλίματος.

«Κάθε πράξη ή απειλή πολιτικής βίας είναι μια επίθεση εναντίον της ίδιας της δημοκρατίας μας», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος. Όμως παράλληλα στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στο Ουισκόνσιν ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης «να σταματήσουν τις εχθροπραξίες χωρίς τέλος», τις «συνεχείς επιθέσεις και τον αρνητισμό» και τη μετάδοση «συχνά ψευδών» ειδήσεων.

Έξι προσωπικότητες στόχος

Η υπόθεση ξεκίνησε τη Δευτέρα με την αποστολή ενός δέματος που περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος, ο οποίος έχει γίνει στόχος των Αμερικανών και των Ευρωπαίων εθνικιστών.

Στη συνέχεια την Τρίτη και την Τετάρτη εντοπίστηκαν άλλα παρόμοια δέματα με παραλήπτες μεταξύ άλλων την πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, που μένει σε προάστιο της Νέας Υόρκης, τον πρώην πρόεδρο Ομπάμα, ο οποίος κατοικεί στην Ουάσινγκτον.

Λίγο αργότερα το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, το οποίο συχνά επικρίνει ο Τραμπ, ανακοίνωσε ότι εκκενώνει τα γραφεία του στη Νέα Υόρκη μετά τον εντοπισμό ενός ύποπτου δέματος με αποδέκτη τον Τζον Μπρέναν, πρώην διευθυντή της CIA ο οποίος τώρα είναι σχολιαστής στο CNN.

Η γερουσιαστής Ντέμπι Ουάσερμαν Σουλτς, πρώην πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος, επίσης έλαβε ένα ύποπτο δέμα, όπως και άλλοι δύο πολιτικοί του του Δημοκρατικού Κόμματος, ο Έρικ Χόλντερ, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης επί Ομπάμα και η βουλευτής από την Καλιφόρνια Μαξίν Ουόλτερς.

«Σε αυτό το σημείο της έρευνας δεν γνωρίζουμε ακόμη αν δράστης είναι ένα πρόσωπο ή ένα δίκτυο», σχολίασε ο διοικητής της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Τζέιμς Ο’ Νιλ στο CNN, όμως πρόσθεσε ότι ελπίζει ότι ο δράστης ή οι δράστες θα εντοπιστούν και θα συλληφθούν τις επόμενες ημέρες.

Συνολικά εστάλησαν εννέα παρόμοια δέματα, στα οποία η διεύθυνση αποστολής ήταν τυπωμένη σε υπολογιστή και εμφάνιζαν ως αποστολέα την Ουάσερμαν- Σουλτς, το όνομα της οποίας ήταν γραμμένο ανορθόγραφα.

Μια φωτογραφία του εκρηκτικού μηχανισμού εστάλη στο CNN. Πρόκειται για έναν μικρό σωλήνα τυλιγμένο με μαύρη κολλητική ταινία με ηλεκτρικά καλώδια να εξέχουν από τις δύο πλευρές του.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ABC ένα ακόμη ύποπτο δέμα, με παραλήπτη τον πρώην αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, εντοπίστηκε χθες προτού φτάσει στον προορισμό του. Ωστόσο το FBI δεν επιβεβαίωσε αυτή την πληροφορία.

Ο διευθυντής της ομοσπονδιακής αστυνομίας Κρίστοφερ Ρέι απηύθυνε έκκληση στο κοινό για βοήθεια. «Ζητάμε από οποιονδήποτε μπορεί να έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει μαζί μας. Μην διστάσετε να πάρετε τηλέφωνο, και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να μας βοηθήσει σε αυτή την έρευνα», δήλωσε.

«Μίσος στην ατμόσφαιρα»

Πολλοί κατήγγειλαν την πόλωση της πολιτικής ζωής των ΗΠΑ μετά την εκλογή του Τραμπ στην προεδρία.

«Είναι μια περίοδος με μεγάλους διχασμούς και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να συσπειρωθούμε», δήλωσε η Χίλαρι Κλίντον από τη Φλόριντα.

«Διανύουμε μια περίοδο κατά την οποία οι άνθρωποι νιώθουν πολύ μίσος στην ατμόσφαιρα», σχολίασε από την πλευρά του ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλέιζιο.

Παρά τις εκκλήσεις του Τραμπ για συσπείρωση και την καταδίκη της βίας από πολλούς Ρεπουμπλικάνους πολιτικούς, οι επικεφαλής των Δημοκρατικών στο Κογκρέσο κατηγόρησαν τον Τραμπ ότι ενθαρρύνει τη βία. Υπενθύμισαν μάλιστα ότι αντιμετωπίζει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως «εχθρούς του λαού» και ότι καθυστέρησε να καταδικάσει τους υποστηρικτές της ακροδεξιάς που ευθύνονται για τις βίαιες διαδηλώσεις στο Σάρλοτσβιλ το καλοκαίρι του 2017 και τον θάνατο μιας διαδηλώτριας.

tanea.gr  

on 3:26:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ο Ρομπερτ Ντε Νίρο παραλήπτης νέου «τρομοδέματος»

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.