loading...

«Όλα στο φως» - Προσπάθεια περιορισμού της ζημιάς λόγω Παπαντωνίου από το ΚΙΝΑΛ


























Επί ΠΑΣΟΚ θεωρούνταν ο άνθρωπος που «έλυνε και έδενε» στα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Άμυνας. Ο Γιάννος Παπαντωνίου είναι το δεύτερο στέλεχος μετά τον Άκη Τσοχατζόπουλο που «φιλοξενείται» σε πτέρυγα του Κορυδαλλού για χρήματα που δεν κατάφερε να πείσει ότι κατείχε νομίμως. Τα απόνερα της υπόθεσης με τις φρεγάτες του Πολεμικού Ναυτικού φτάνουν – αναπόφευκτα – μέχρι τη Χαριλάου Τρικούπη.

Το Κίνημα Αλλαγής, σε μια προσπάθεια να αναστρέψει το κλίμα, καθώς οι «σκιές» επιστρέφουν επάνω από τη Χαριλάου Τρικούπη, στέλνει πίσω το… μπαλάκι σηκώνοντας τους αντιπολιτευτικούς τόνους και κάνοντας λόγο για fake δικομματισμό που δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Με άλλα λόγια, η Χαριλάου Τρικούπη δείχνει να θέλει να προλάβει τον όποιο συσχετισμό με τον Γιάννο Παπαντωνίου και να βγει στην επίθεση.

«Διαφάνεια για τους πάντες και παντού, χωρίς καμία εξαίρεση, και όλα στο φως» ήταν το σχόλιο του Κινήματος Αλλαγής για την προφυλάκιση του πρώην υπουργού Παπαντωνίου και της συζύγου της. Πηγές του ΚΙΝΑΛΛ σημείωναν πως πρέπει «η Δικαιοσύνη να κάνει ανεπηρέαστη τη δουλειά της για όλους και για όλα» τονίζοντας πως το Κίνημα Αλλαγής παραμένει σταθερά στην πρώτη γραμμή του αγώνα για διαφάνεια.

«Αλλά κάθε Έλληνας κατανοεί ότι η κυβερνητική επιλογή να γίνει η χώρα μία αρένα με γενικευμένη σπίλωση των πολιτικών της αντιπάλων είναι επικίνδυνη για τον τόπο και τη Δημοκρατία. Μπορεί να εξυπηρετεί τον fake δικομματισμό» ανέφεραν οι ίδιες πηγές υποστηρίζοντας πως η προσπάθεια εκμετάλλευσης σε βάρος της παράταξης θα πέσει στο κενό. «Η παράταξή μας είναι η μόνη που προχώρησε σε πολιτική και ηθική αυτοκάθαρση. Κανένας άλλος πολιτικός χώρος δεν ακολούθησε» σημείωσε χαρακτηριστικά το Κίνημα Αλλαγής.

Εξηγήσεις για Κοτζιά

«Όλα στο φως» ήταν και η απάντηση της Φώφης Γεννηματά στην πρόσφατη συνέντευξή της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ όταν ρωτήθηκε σχετικά. «Διαφάνεια για τους πάντες και παντού, χωρίς καμία εξαίρεση» τόνισε και πρόσθεσε:

«Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και πιστεύουμε ότι οι λειτουργοί της δεν θα λάβουν υπόψη τους τα μηνύματα των υπουργών αυτής της κυβέρνησης, που λένε ότι για να κερδίσουν εκλογές πρέπει να βάλουν κάποιον φυλακή. Παράλληλα, πιστεύουμε ότι οι εισαγγελείς θα διερευνήσουν άμεσα τους διαλόγους στο υπουργικό συμβούλιο για την κακοδιαχείριση των μυστικών κονδυλίων και τα βρώμικα χέρια των υπουργών».

Εξάλλου το Κίνημα Αλλαγής ζητάει εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό για όσα κατήγγειλε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη TV.

«Ο κ. Κοτζιάς επιβεβαίωσε on camera ότι υπουργός του κ. Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, κατήγγειλε ότι “ο κ. Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους”. Και ότι “ουδείς απάντησε, κανένας υπουργός, ούτε ο πρωθυπουργός”».

«Αυτή η δημόσια αποτυπωμένη καταγγελία δεν μπορεί να αποσιωπηθεί από τον πρωθυπουργό. Και βέβαια η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι αυτονόητο ότι θα παρέμβει άμεσα και θα εξετάσει εις βάθος τις καταγγελίες» σημειώνει το γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

.topontiki.gr  

on 10:53:00 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for «Όλα στο φως» - Προσπάθεια περιορισμού της ζημιάς λόγω Παπαντωνίου από το ΚΙΝΑΛ

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.