loading...

Ομηρία αστυνομικού: Τον βασάνιζαν και του έκοψαν κομμάτι από το αυτί





















Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του αστυνομικού ο οποίος βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος μέσα σε διαμέρισμα στη Νίκαια, όπου διαμένουν Πακιστανοί.

Αστυνομικός, που υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής, εντοπίστηκε τα ξημερώματα άγρια χτυπημένος και δεμένος σε διαμέρισμα στη Νίκαια, όπου διαμένουν Πακιστανοί. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, λίγο πριν από τις 4:00 τα ξημερώματα πολίτης τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και είπε ότι άκουσε φωνές από το συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι μόλις έφθασαν στο σημείο δέχθηκαν επίθεση από ομάδα Πακιστανών. Μόλις οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους αλλοδαπούς διαπίστωσαν ότι μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν δεμένος και χτυπημένος σε κακή κατάσταση ένας συνάδελφός τους.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας είπε στους συναδέλφους του ότι ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας διαπίστωσε ότι μια ομάδα Πακιστανών κινείται ύποπτα. Τους ακολούθησε, όπως είπε, όμως εκείνοι τον αντιλήφθηκαν και του επιτέθηκαν. Τον οδήγησαν όπως περιέγραψε στο διαμέρισμα όπου τον έδεσαν και τον βασάνισαν επί τρεις ώρες. Όταν οδηγήθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί άγριο ξυλοδαρμό, ενώ του έλειπε και ένα κομμάτι από το αυτί.

Οι έρευνες
Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ενδείξεις που οδηγούν στην εκδοχή της ληστείας. Δηλαδή, ο αστυνομικός να μπήκε να ληστέψει τους αλλοδαπούς, τους οποίους πιθανότατα γνώριζε και δεν αποκλείεται να είχε μαζί τους κάποια συναλλαγή. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη μέσα στο διαμέρισμα, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι Πακιστανοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον αστυνομικό, τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον έδεσαν σε καρέκλα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναζητούνται ακόμη τρία άτομα που φέρονται ως συνεργοί του αστυνομικού. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να είναι και εκείνοι αστυνομικοί.

Σημειώνεται ότι η περίεργη υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα πολίτης τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και είπε ότι άκουσε φωνές από το συγκεκριμένο διαμέρισμα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι μόλις έφθασαν στο σημείο δέχθηκαν επίθεση από ομάδα Πακιστανών. Μόλις οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους αλλοδαπούς διαπίστωσαν ότι μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν δεμένος και χτυπημένος σε κακή κατάσταση ένας συνάδελφός τους.

.eleftherostypos.gr/  

on 2:13:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ομηρία αστυνομικού: Τον βασάνιζαν και του έκοψαν κομμάτι από το αυτί

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.