loading...

Εκτακτο: Προφυλακίστηκαν οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονίας της 21χορνης φοιτήτριας στη Ρόδο





















Ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης, απολογήθηκαν σήμερα στις 11 το πρωί και στη 1 μετά το μεσημέρι αντίστοιχα, παρουσία και των συνηγόρων υπεράσπισης τους κ.κ. Στέλιου Κιουρτζή και Άκη Δημητριάδη.
Στην φυλακή οδηγήθηκαν ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ελληνας μετά την απολογία τους για τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης, απολογήθηκαν σήμερα στις 11 το πρωί και στη 1 μετά το μεσημέρι αντίστοιχα, παρουσία και των συνηγόρων υπεράσπισης τους κ.κ. Στέλιου Κιουρτζή και Άκη Δημητριάδη.

Κάποια στιγμή δημιουργήθηκε ένταση μέσα στο δικαστικό μέγαρο όταν πολίτης κατάφερε να μπει στο κτίριο και επιχείρησε να πλησιάσει με άγριες διαθέσεις τους κατηγορούμενους.

Στο μεταξύ, την πληροφορία ότι η Ελένη Τοπαλούδη είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού πριν από έναν χρόνο, μετέδωσε η εκπομπή Μαζί σου, στον ΣΚΑΙ, με την Τατιάνα Στεφανίδου. Σύμφωνα με την εκπομπή που επικαλείται μαρτυρίες φίλων της 21χρονης φοιτήτριας, η κοπέλα μια εβδομάδα μετά τον βιασμό είχε απευθυνθεί στην αστυνομία προκειμένου να υποβάλλει μήνυση, ωστόσο οι αστυνομικοί φέρονται να την απέτρεψαν!

Από εκεί και πέρα ανακοινώσεις για τον φρικτό θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο έκανε σήμερα το Λιμενικό. τονίστηκε ότι η κοπέλα όταν ρίχτηκε στην θάλασσα από τους δολοφόνους της ήταν ζωντανή με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Επισημάνθηκε επίσης ότι ο 21χρονος Ελληνας και ο 29χρονος Αλβανός την είχαν πάρει το βράδυ της δολοφονίας από το σπίτι τη και την μετέφερε σε εξοχική κατοικία. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το λιμενικό κατ τις έρευνες βρέθηκαν πολλά αντικείμενα στην θάλασσα και στο σπίτι όπως και το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο χτύπησαν την Ελένη Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με το λιμενικό έχουν κατασχεθεί δυο υπολογιστές και τρία κινητά τηλέφωνα, ενώ το τηλέφωνο της άτυχης Ελένης, δεν έχει βρεθεί.

Επίσης τονίστηκε ότι οι δύτες έδεσαν τα πόδια της φοιτήτριας για να τη βγάλουν από το νερό και όχι οι δολοφόνοι της πριν την πετάξουν στη θάλασσα.

Στο μεταξύ, στην ανακρίτρια Ρόδου για να απολογηθούν, έχουν πάρει οι δύο νεαροί που κατηγορούνται ότι βίασαν και σκότωσαν την Ελένη Τοπαλούδη. Σε βάρος των δύο νεαρών, ο εισαγγελέας έχει ασκήσει διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για βιασμό της 21χρονης φοιτήτριας για το έγκλημα που έχει προκαλέσει σοκ σε πανελλήνιο επίπεδο και μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, Αλέξη Κούγια, οι κατηγορούμενοι της έδεσαν τα πόδια και την πέταξαν έχοντας τις αισθήσεις της στην παραλία. Εκείνη εκλιπαρούσε να την πάνε στο νοσοκομείο, όμως οι δύο επέλεξαν να τη σκοτώσουν με μαρτυρικό τρόπο. Οι δράστες, σύμφωνα με το δικηγόρο, «πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, επειδή πιθανότατα όχι μόνο ήταν ζωντανή, αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Ετσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της».

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία για την υπόθεση προκύπτουν και από τη μαρτυρία ανδρών του Λιμενικού.Ο ένας σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες διατείνεται ότι ο 21χρονος Ροδίτης σε ανύποπτο χρόνο, ενώ είχε προσαχθεί ενώπιον των λιμενικών αυθόρμητα, του είπε ότι ήταν ο 19χρονος φίλος του εκείνος που χτύπησε την φοιτήτρια και συγκεκριμένα αρχικά με μια μπουνιά στο πρόσωπο και στη συνέχεια με το ηλεκτρικό σίδερο κατ’ επανάληψη επειδή προσέβαλε τον ανδρισμό του, λέγοντάς του ότι εκείνος ήταν καλύτερος.

Ο λιμενικός, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, υποστηρίζει ακόμα ότι ο 21χρονος του είπε ότι η φοιτήτρια εκλιπαρούσε να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο και ότι αποφάσισαν μαζί και την πέταξαν στα βράχια. Αυτό συνιστά νέο στοιχείο καθώς ο 21χρονος έχει αρνηθεί τη συμμετοχή του στο έγκλημα.

Ο συνάδελφός του στην κατάθεσή του είπε ακόμα ότι ο 19χρονος οδηγήθηκε παρουσία τους στο εξοχικό της οικογένειας του 21χρονου στους Πεύκους και εκεί τους υπέδειξε το σημείο όπου βίασαν το θύμα. Παράλληλα όταν του ζητήθηκε να τους οδηγήσει στην θαλάσσια περιοχή, όπου την πέταξαν από τα βράχια ο 19χρονος δεν γνώριζε το δρομολόγιο, ενώ θυμήθηκε το σημείο όταν έφτασαν σε απόσταση λίγων μέτρων από αυτό.

Οι συνήγοροι της οικογένειας της φοιτήτριας έχουν καταθέσει αίτημα στις δικαστικές Αρχές Ρόδου, ώστε να γίνει σήμερα αναπαράσταση του εγκλήματος και εξέταση κατά αντιπαράσταση των δύο κατηγορουμένων.


.eleftherostypos.gr  

on 5:13:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Εκτακτο: Προφυλακίστηκαν οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονίας της 21χορνης φοιτήτριας στη Ρόδο

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.