loading...

Το τουρκικό ΥΠΕΞ καταγγέλλει την Ελλάδα για την άδεια στον Κουφοντίνα





















Στην ανακοίνωσή του τονίζεται ότι ο Κουφοντίνας είναι ένοχος για δολοφονίες και Τούρκων διπλωματών και καλεί την Ελλάδα να δείξει πολύ μεγαλύτερη ευαισθησία σε θέματα τρομοκρατίας.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας με ανακοίνωσή της καταδίκασε τη νέα άδεια που πήρε ο Δημήτρης Κουφοντίνας.


Στην ανακοίνωσή του τονίζεται ότι ο Κουφοντίνας είναι ένοχος για δολοφονίες και Τούρκων διπλωματών και καλεί την Ελλάδα να δείξει πολύ μεγαλύτερη ευαισθησία σε θέματα τρομοκρατίας.

Πρωτοχρονιά στο σπίτι θα κάνει φέτος το ιδρυτικό μέλος της «17 Νοέμβρη», Δημήτρης Κουφοντίνας μετά από την εξαήμερη άδεια που εγκρίθηκε από τη διοίκηση των φυλακών.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που λαμβάνει εξαήμερη άδεια και την έκτη συνολικά που το αρμόδιο συμβούλιο κάνει δεκτό το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για έξοδο από τη φυλακή. Σύμφωνα με το σκεπτικό προηγούμενων αποφάσεων, ο καταδικασθείς σε 11 φορές ισόβια πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου για να λάβει την άδεια, όπως άλλωστε συνέβη και τις προηγούμενες φορές, ενώ σε κάθε του αντίστοιχη έξοδο είναι συνεπής.


Συνολικά από τον Νοέμβριο του 2017, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, έχει λάβει τέσσερις 48ωρες άδειες και δυο των έξι ημερών. Το 2018 έχει βρεθεί εκτός φυλακής συνολικά 18 ημέρες.

Οι άδειες του Δημήτρη Κουφοντίνα
2017
09/11/2017 – 48ωρη άδεια (2 ημέρες)

2018
09/02/2018 – 48ωρη άδεια (2 ημέρες)

19/06/2018 – 48ωρη άδεια (2 ημέρες)

28/08/2018 – 48ωρη άδεια (2 ημέρες)
28/10/2018 – 6 ημέρες

28/12/2018 – 6 ημέρες

Οργή από Μπακογιάννη, στον κόσμο του ο Πολάκης

Οργισμένη ήτα η αντίδραση του Κώστα Μπακογιάννη στο άκουσμα της είδησης για την νέα εξαήμερη άδεια στον Κουφοντίνα. Με ανάρτησή του στο facebook τόνισε ότι «τα θύματα του Κουφοντίνα δεν θα κάνουν Πρωτοχρονιά με τις οικογένειές τους. Αυτός όμως πήρε εξαήμερη άδεια και θα περάσει μια χαρά».

Το παραπάνω σχόλιο το συνόδευσε με μία φωτογραφία από όλα τα θύματα του αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη και μέσα σε αυτή φυσικά είναι και ο πατέρας του, Παύλος Μπακογιάννης.






Από την άλλη πλευρά τον δικό του μοναχικό δρόμο της διαδικτυακής ασυδοσίας ακολουθεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος για άλλη μία φορά μέσω Facebook προκαλεί αναφερόμενος στον Κουφοντίνα και την τρομοκρατία.

Συγκεκριμένα ο κ. Πολάκης προέβη σε μία ακόμη προσπάθεια υποβάθμισης ειδήσεων όπως η έκρηξη την Πέμπτη στον Άγιο Διονύσιο στο Κολωνάκι καθώς και η χορήγηση εξαήμερης άδειας στον εκτελεστή της «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα κάνοντας λόγο για «ΜΜΕ της σαπίλας».

Αναλαμβάνοντας ρόλο… αρχισυντάκτη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τα ξημερώματα της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 02:25 το βράδυ θέλησε να υποδείξει ποιες ειδήσεις πρέπει να προβάλλονται, ενώ την ίδια ώρα τάχθηκε υπέρ της αποφυλάκισης Κουφοντίνα.

Για τον κ. Πολάκη θα έπρεπε να προβάλλονται η πρόθεση της κυβέρνησης να αυξήσει τον κατώτατο μισθό ή η διανομή του κοινωνικού μερίσματος τα χρήματα για το οποίο προήλθαν από τις θυσίες όλων των φορολογουμένων προκειμένου να υπάρξουν τα θηριώδη πλεονάσματα.

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη:

«ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, απλά δεν υπάρχουν για Σκαι ,σταρ, Αντενα και λοιπά ΜΜΕ της σαπίλας!!! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ για τις δηλώσεις Μπακογιάννη για Κουφοντίνα και την έκρηξη στην εκκλησία στο Κολωνάκι δεκάλεπτα και οχτάστηλα !!!!

Πουλάνε τρόμο και «δημοσκοπήσεις» μπας και βγάλουν τον Κυριάκο για να αρχίσει να ρέει το «αέρα» χρήμα…

ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΙΕΙΤΕ ΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ.Το καλό δεν κρύβεται!!!»





.eleftherostypos.gr  

on 6:22:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Το τουρκικό ΥΠΕΞ καταγγέλλει την Ελλάδα για την άδεια στον Κουφοντίνα

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.