loading...

Ψαριανός: Να ηρεμήσουμε γιατί είμαστε σε ακήρυχτο εμφύλιο και θα σφαχτούμε























«Ζούμε ένα πρωτοφανές περιστατικό κοινοβουλευτικής εκτροπής» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Ψαριανός από το βήμα της Βουλής καταγγέλλοντας παράλληλα τις απειλές προς βουλευτές, υπενθυμίζοντας τι έπραττε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην αντιπολίτευση.

«Ξεχνάω τους Τσιπροκαμμένους. Είμαστε στο τέλος του 2014 και έχουμε κυβέρνηση σαμαροβενιζέλου, των εθνοπροδοτών. Και ο Βενιζέλος παίρνει το ΠΑΣΟΚ και φεύγει. Αφήνει και κάποιους. Ο Σαμαράς παίρνει κάποιους βουλευτές από δω και από εκεί και συνεχίζει. Τι θα είχε γίνει σε αυτή τη χώρα; Τι θα είχε γίνει αν κρατούσε 151 ο Σαμαράς;», διερωτήθηκε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Ακολούθως έγινε πιο αιχμηρός, ενθυμούμενος το παρελθόν: «Τόσα χρόνια άνοιγαν κεφάλια, ήμασταν θύματα που τρώγαμε ξύλο γιατί ψηφίζαμε τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο. Ήμασταν πουλημένα τομάρια και ο σημερινός πρωθυπουργός φώναζε από το βήμα της Βουλής ότι δεν θα μπορείτε να βγείτε από το σπίτι σας. Και χτύπαγε χέρια και έδειχνε ανθρώπους, έδιναν ονόματα! Και τώρα βγαίνουν αφίσες για τη Μακεδονία , είναι ένα αισχρό φαινόμενο. Να το σταματήσουμε γιατί είμαστε σε έναν ακήρυχτο εμφύλιο και θα σφαχτούμε».

Τέλος, υποστήριξε ότι και ο ίδιος έχει δεχθεί απειλές ώστε να μην ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών: «Και εγώ έχω λάβει απειλητικά μηνύματα να μη ψηφίσω τη Συμφωνία όπου εγώ έχω δηλώσει καιρό ότι δεν θα ψηφίσω», ανέφερε ο Ψαριανός.

.topontiki.gr  

on 4:12:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ψαριανός: Να ηρεμήσουμε γιατί είμαστε σε ακήρυχτο εμφύλιο και θα σφαχτούμε

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.