loading...

Βαγγέλης Μαρινάκης: Όσο ονειρεύεται αυτός, ο Θρύλος θα συνεχίζει…

























ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ 


Πήρε τον Ολυμπιακό διαλυμένο οικονομικά και σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση το καλοκαίρι του 2010. Τον οδήγησε άμεσα σε 7 σερί πρωταθλήματα, πήρε κύπελλα, τον γιγάντωσε στην Ευρώπη. Στην εποχή του ο Ολυμπιακός άλλαξε επίπεδο παντού. Γιατί ο ίδιος είναι ο πιο φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, περί ου ο λόγος, δεν το έβαλε ποτέ κάτω.


Ακόμη και όταν τα πράγματα στράβωσαν, βγήκε μπροστά, ανέλαβε την ευθύνη ως σωστός ηγέτης και έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση. Έδωσε όραμα, πλάνο για το νέο Ολυμπιακό που θα μεσουρανούσε ξανά. Σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επέλεξε τον προπονητή και τον στήριξε κόντρα (σχεδόν) σε όλους όταν πέρσι δεν ήρθαν τίτλοι.



Βλέποντας ποδοσφαιρικά είχε την ηρεμία να κρίνει, να μην παρασυρθεί από τις κραυγές, και να στηρίξει αυτό που ξεκίνησε πέρσι. Πόσο δίκιο είχε το βλέπουμε φέτος. Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς είναι απολαυστικός. Ο Πορτογάλος τεχνικός οδηγεί τον Ολυμπιακό σε επιτυχίες, φαβορί για το πρωτάθλημα 11 αγωνιστικές πριν το φινάλε, στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Σε όλα μέσα είναι ο Ολυμπιακός που έχει δημιουργήσει μια ομάδα ικανή για όλα!


Όσο ο Μαρινάκης ονειρεύεται, ο Θρύλος θα συνεχίζει. Ο Μαρινάκης που πριν τα μεγάλα ματς με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ είχε μιλήσει στην ομάδα, στα αποδυτήρια του Καραισκάκη μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο.

«Και την Άρσεναλ θα αποκλείσετε και θα γράψετε ιστορία, και τον ΠΑΟΚ θα νικήσετε» τους είχε πει. Δικαιώθηκε σε όλα. Αυτή την δύναμη, το πείσμα, την πίστη, την αυτοπεποίθηση περνάει μέσα σε όλη την ομάδα, σε όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι νικητής, μαχητής!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το πίστευε ακόμη και μετά το 0-1 στο Καραισκάκη, το έβλεπε στα μάτια του Μαρτίνς και των παικτών του, και το χάρηκε με την ψυχή του στο Έμιρειτς. Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού γιόρτασε αυτή την σπουδαία επιτυχία. Μέχρι την επόμενη, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι έτοιμος να κάνει πάντα ότι χρειάζεται για να έχει πρώτο τον Ολυμπιακό και ψηλά στην Ευρώπη. Τον Μαρινάκη που όχι απλά δεν σταματά να ονειρεύεται αλλά δεν βρίσκεται καν στο τέλος της αρχής της χρυσής εποχής του στον κορυφαίο σύλλογο της Ελλάδας!


https://www.to10.gr/    

on 5:13:00 μ.μ.. Filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Βαγγέλης Μαρινάκης: Όσο ονειρεύεται αυτός, ο Θρύλος θα συνεχίζει…

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.