loading...

Αντζελίνα Τζολί: Ξέσπασε σε λυγμούς μιλώντας για πρώτη φορά για τον χωρισμό























Η Αντζελίνα Τζολί είχε φροντίσει να κρατήσει τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλο αυτό το διάστημα, για να βιώσουν όσο πιο ήπια το διαζύγιό της από τον πατέρα τους, Μπραντ Πιτ.

Ωστόσο, με αφορμή την προβολή της νέας της ταινίας «First they killed my father» ταξίδεψε μαζί με τα παιδιά της μέχρι την Καμπότζη όπου είχε οριστεί και η πρώτη προβολή και όπου εμφανίστηκαν πολύ ευδιάθετοι.




































Σε αυτή την εμφάνιση, η Τζολί, εμφανίστηκε πιο όμορφη από ποτέ, θέλοντας να αποδείξει ότι η ζωή συνεχίζεται. Και ότι φυσικά είναι μια πανέμορφη γυναίκα.




































Τα δάκρυα για τον χωρισμό

Η ίδια η Τζολί, έδωσε μια συγκινητική συνέντευξη στο BBC News από την Καμπότζη όπου βρέθηκε, και μίλησε για την δύσκολη περίοδο που πέρασε μετά τον χωρισμό εμφανώς συγκινημένη και αναστατωμένη.

«Δεν θέλω να πω πολλά για αυτό, πέρα από το ότι περάσαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Είμαστε όμως οικογένεια και θα παραμείνουμε οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.




















«Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό. Πολλοί άνθρωποι έχουν βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση. Όλη η οικογένειά μου πέρασε δύσκολες ώρες. Αυτήν τη στιγμή προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου, τα παιδιά μας. Θα είμαστε για πάντα οικογένεια και θα βρούμε ένα τρόπο να κάνουμε όλη αυτήν την κατάσταση να λειτουργήσει κάπως και να είμαστε δυνατοί και ενωμένοι».

Δείτε το βίντεο.




Το μήνυμα υπέρ της υιοθεσίας

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της ταινίας της, η Τζολί έστελε ένα συγκινητικό μήνυμα προς όλο τον κόσμο υπέρ της υιοθεσίας:

«Η ταινία αυτή είναι ο δική μου δίοδος για να εκφράσω ένα «ευχαριστώ» στους πολίτες αυτής εδώ της χώρας. Χωρίς την Καμπότζη, μπορεί να μην είχα γίνει ποτέ μητέρα. Ένα μέρος της καρδιάς μου είναι και θα είναι για πάντα εδώ . Ένα μέρος επίσης αυτής της χώρας είναι πάντα μαζί μου και αυτό είναι ο… Μάντοξ!».

Σημειώνεται ότι πριν κάνει δικά της παιδιά και πολύ πριν γνωρίσει τον Πιτ, η Τζολί έγινε μητέρα μέσω της υιοθεσίας του Μάντοξ.

Στη συνέχεια ο ίδιος ο Μάντοξ, πήρε το λόγο και συγκίνησε όλους όσους ήταν εκεί, μιλώντας για την οικογένειά του, χωρίς να κάνει ουδεμία αναφορά στον πατέρα του.

«Σας ευχαριστώ όλους που βρίσκεστε σήμερα εδώ, τα καταφέραμε τελικά. Είναι μεγάλη τιμή να παρουσιάζουμε αυτή την ταινία σήμερα σε όλους σ' εσάς, ενώ βρίσκομαι δίπλα στη μαμά μου και την οικογένειά μου. Τώρα, θα ήθελα να σας συστήσω τη μικρή μου αδερφή, Σιλό, καθώς θέλει και αυτή με τη σειρά της να σας πει κάτι».

Τέλος, η πανέμορφη Σιλό είπε: « Το όνομά μου είναι Σιλό και αγαπώ την Καμπότζη».




































Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τον περασμένο Σεπτέμβρη και μετά από μια σκληρή μάχη για την κηδεμονία των παιδιών πήραν μια κοινή απόφαση, ώστε τα έξι παιδιά τους να προσαρμοστούν με τις νέες συνθήκες.

















































































































http://www.thetoc.gr

on 12:54:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Αντζελίνα Τζολί: Ξέσπασε σε λυγμούς μιλώντας για πρώτη φορά για τον χωρισμό

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.