loading...

Διαβάστε τα Ζώδια & τις προβλέψεις της εβδομάδας 13 ως 19/3/2017....τραγουδώντας....



























Μία εβδομάδα που αλλάζουν πολλά, έρχονται σκληρές συνειδητοποιήσεις, δοκιμασίες, ωστόσο δε μας λείπει το τσαγανό, η τόλμη και οι ξαφνικές ερωτικές επικοινωνίες, που θα έχουν άρωμα από το παρελθόν… Η εβδομάδα 13-19 Μαρτίου 2017 θα φέρει ερωτικές εξελίξεις σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού…


Κριός

Θέλω να σε δώ – Ονιράμα

Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου και δε συγκρατείσαι με τίποτα! Βγαίνεις, μιλάς, εκφράζεσαι, θέλεις πάση θυσία να πεις αυτά που θέλεις εδώ και τώρα, και αυτό είναι κάτι που το κάνεις! Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη φέρνει μία ερωτική επικοινωνία-έκπληξη, που για να είμαστε και ειλικρινείς, μάλλον θα την επιδιώξεις εσύ!

Θέλω να σε δω γύρω στις οχτώ, είναι κάποια πράγματα που νιώθω και θέλω να σου πω, θέλω να σε δω στο μέρος το γνωστό, να στο εξηγήσω πως δεν το ‘θελα που έγινε αυτό, θέλω να σε δω, έτσι να σε δω άλλη μια φορά την τελευταία κι ό,τι πεις θα το δεχτώ.




Ταύρος

Έρωτας Κλέφτης – Κώστας Δόξας

Κρυφές σκέψεις, ανομολόγητα συναισθήματα, αλλά και επικοινωνίες που παραμένουν να είναι το προσωπικό σου μυστικό έχει το μενού της εβδομάδας για σένα, φίλε μου Ταύρε! Ωστόσο, αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο πρόσεξε λίγο, γιατί ένα σχέδιο, μία επιθυμία θα μπλοκαριστεί και θα νιώσεις ζήλεια και ένταση!

Κοιμήσου εδώ, αλλού μην πας. Θέλω να δω ποιον θες, ποιον αγαπάς. Τα στόρια έκλεισα, δε θα μας δει κανένας μαζί. Κοιμήσου απόψε εδώ, μην πας ξανά εκεί, θα ψάξω για τους δυο κι ως το πρωί θα ’χω βρει και για μας Θεό.




Δίδυμοι

Έλα πάρε μου τη λύπη –Ελένη Τσαλιγοπούλου

Ο Ερμής περνά στον Κριό και είσαι μέσα στη χαρά, στο γέλιο και στην ευθυμία! Νέες γνωριμίες, πολλές προτάσεις, φιλίες και ερωτικό παιχνίδι είναι μέσα στο πρόγραμμα της εβδομάδας! Ιδιαίτερα το Σάββατο μπορεί να εξελιχθεί ερωτικά μία γνωριμία που είχες στο παρελθόν, είτε μπορεί να έχεις μία συνάντηση που θα σε βάλει σε σκέψεις για να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα!


Είσ’ ένα περιστέρι που πετάς στον ουρανό, πάμε να βρούμε ένα αστέρι σ’ ένα κόσμο μακρινό. Έλα να βρούμε έν’ αστέρι που πετά ψηλά ψηλά στον ουρανό. Είσαι ένα καρδιοχτύπι μου `χεις κόψει τα φτερά, έλα πάρε μου τη λύπη έλα δώσ’ μου τη χαρά.




Καρκίνος

Πάλι από την αρχή – Αντώνης Ρέμος

Βάζεις στόχους, θυμώνεις όταν δε γίνονται όλα έτσι όπως τα είχες προγραμματίσει, αλλά επιμένεις και δεν το βάζεις κάτω! Αυτή την εβδομάδα θα έχεις κάποιο νέο, μία είδηση στα αισθηματικά σου, η οποία και θα σε ενοχλήσει… Ωστόσο το Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να αναζωπυρωθεί μία παλιά ερωτική σου επιθυμία!


Πάλι απ’ την αρχή για τις μέρες που ακόμα κυλούν. Πάλι απ’ την αρχή για τα λάθη που εδώ θα σβηστούν. Πάλι απ’ την αρχή κι αν συγγνώμη δε θες να μου πεις. Μη μιλάς μόνο αγκάλιασέ με! Πάλι απ’ την αρχή σε μια χώρα που αιμορραγεί. Πάλι απ’ την αρχή μια κουβέντα ίσως είν’ αρκετή. Πάλι απ’ την αρχή μίλησέ μου μονάχα εσύ, μυστικές ώρες θύμισέ μου.




Λέων

Πώς να την πεις την αγάπη – Πάνος Μουζουράκης

Ο Ερμής από τον Κριό σε κάνει εξωστρεφή, αισιόδοξο, και οι μέρες σου γεμίζουν επικοινωνίες, ειδήσεις, μηνύματα, αλλά και προτάσεις! Φυσικά, το ερωτικό παρελθόν παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο παρόν σου και την Κυριακή θα έχεις κάποιο μήνυμα, που θα σε συναρπάσει! Ωστόσο, για την ώρα δεν μπορείς να πάρεις αποφάσεις για το τι θες, αλλά και το τι πρέπει να κάνεις στα αισθηματικά σου…


Πώς να την πεις την αγάπη, να ‘χα τρόπο, να ‘χα τρόπο να σ’την έδινα σαν χάπι. Να `μουνα γιατρός μεγάλος, να στην έβαζα με ένεση να νιώθεις ό,τι νιώθω. Μα δε συγκρίνονται οι λέξεις με τον πόθο. Όλο πάω, όλο πάω, όλο πάω, προσπαθώ όλο πάω κι όλο σπάω, λίγο πριν να σου το πω. Όλο πάω, όλο πάω, πίστεψέ με προσπαθώ, όλο πάω κι όλο σπάω, λίγο πριν να σου το πω.





Παρθένος

«Έτσι θέλω εγώ να ζω – Μπλε»

Ο Ερμής περνά στον Κριό και εσύ αποφασίζεις και διατάζεις, επιβάλεις τους όρους σου και θέλεις κάποια πράγματα να γίνουν με το δικό σου τρόπο και έτσι όπως εσύ θέλεις! Η εβδομάδα συνεχίζει να έχει την υπερένταση που προκαλεί η Πανσέληνος που προηγήθηκε στο δικό σου ζώδιο! Άσε τα πείσματα και κάνε ανακωχή!


Απογειώνομαι τι κι αν πληγώνομαι. Μεταμορφώνομαι σ’ ό,τι ονειρεύομαι! Έι έι έι έι… Έτσι θέλω εγώ να ζω! Έι έι έι έι… Λάθος είναι το σωστό. Είναι γιατί μέσα στο τίποτα μεθάω την ψυχή. Είναι γιατί με εξοργίζει η αλήθεια γυμνή…





Ζυγός

Η επιμονή σου – Ελεονόρα Ζουγανέλη

Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Κριού και έχει φτάσει η στιγμή να ανοιχτεί, να πεις αυτά που σκέφτεσαι, αυτά που αισθάνεσαι και γενικότερα να επικοινωνήσεις! Η περίοδος είναι ιδανική για να αποκαταστήσεις το κλίμα στις σταθερές σχέσεις σου! Παράλληλα, το Σαββατοκύριακο η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη δηλώνουν ότι έρχεται μία ερωτική επικοινωνία, που σε ξαφνιάζει με τρόπο ευχάριστο! Δε σου κρύβω ότι μία επανασύνδεση είναι μέσα στο πρόγραμμα!


Αν είναι κάτι που με κέρδισε σε `σενα, κάτι που ήξερε πώς να με ξεπερνάει, είναι αγάπη μου αυτή η επιμονή σου, μια αγάπη που έμαθε να μην τα παρατάει! Αν είναι κάτι που μού είπε να διαλέξω, ούτε τα λόγια σου είναι, ούτε η ομορφιά. Αυτή η υπέροχη, τρελή επιμονή σου πως είναι κρίμα εμείς να ζούμε χωριστά!





Σκορπιός

Τι έκανα για πάρτη μου – Γλυκερία

Καθώς ο Ήλιος ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων, εσύ κάνεις τον απολογισμό σου… Μετράς τι είχες, τι κέρδισες, τι έχασες, έλα όμως που το… ταμείο είναι μείον και διαπιστώνεις ότι υπάρχουν κάποια κενά! Τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα δε σε καλύπτουν έτσι όπως θα ήθελες ή θα περίμενες…


Σκέφτηκα, που λες, να κάνω στη ζωή μου απογραφή, για να δω τι μου `χει μείνει και τι κράτησες εσύ. Έδωσα ό,τι κι αν είχα σ’ έναν έρωτα τρελό, για να πάρω στο φινάλε δάκρυ, πίκρα, χωρισμό. Τι έκανα για πάρτη μου τι έκανα για μένα; Είχα ψυχούλα κι έδωσα κι όμως πήγε στα χαμένα.





Τοξότης

Να σου λέω Έλα – Δημήτρης Μητροπάνος

Με σκαμπανεβάσματα εξελίσσονται τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα! Φυσικά, το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα ερωτικά σου θέλω, άσε που θα υπάρξουν και πολλά φλερτάκια! Από την άλλη πλευρά, ο Ήλιος με τον Κρόνο σε συμμαζεύουν και σου θυμίζουν ότι δεν πρέπει να επενδύεις πολλά, όταν δεν είσαι σίγουρος! Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ερμή και το βέβαιο που έχω να πω είναι ότι θα υπάρξουν ερωτικές ειδήσεις και μηνύματα, που θα σου δώσουν χαρά!


Απόψε θα `θελα να `ρθεις και να μου πεις σε θέλω, απ’ το σκοτάδι να φανείς σαν ξεχασμένο τρένο. Να σου λέω έλα, να μιλάς για τρέλα, να μου λες δεν πρέπει, δεν μπορώ. Να σου λέω έλα, να μιλάς για τρέλα, κλαίει η αγάπη σαν μωρό.





Αιγόκερως

Δεν πάει άλλο – Νίκος Μακρόπουλος

Θέλεις να πεις αυτά που αισθάνεσαι, όμως δε νιώθεις τη σιγουριά, δε νιώθεις τη σταθερότητα, απλά θέλεις με κάποιο τρόπο να τολμήσεις και να πεις ή να κάνεις κάτι διαφορετικό στα αισθηματικά σου! Ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου σε βοηθά να αναζωπυρώσεις την ερωτική φλόγα. Όσο για τον Ερμή από τον Κριό, σε κάνει να κουβεντιάζεις θέματα που χρειάζονται λύση εδώ και τώρα!


Ψάχνω κάτι να βρω να ξεφύγω από σένα, για να πάψω να ζω μακριά σου ένα ψέμα, ψάχνω κάτι να πιώ, το πιοτό δε με πιάνει, πάω να τρελαθώ έτσι που με ‘χεις κάνει. Δεν πάει άλλο, ένα μαρτύριο να ζω, σ’ ένα κενό να ακροβατώ και να αμφιβάλω.





Υδροχόος

Ήρθες όταν εγώ – Αντώνης Βαρδής / Χριστίνα Μαραγκόζη

Ο Ερμής περνά στον Κριό και υπάρχουν επικοινωνίες, ειδήσεις, συναντήσεις και μηνύματα, που σου φέρνουν ενθουσιασμό και σε κάνουν να χαμογελάς! Φλερτ, προσκλήσεις και προτάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα! Εκεί που πήγαινες κιόλας να ξεχάσεις το παρελθόν και άρχιζες να το διασκεδάζεις… τσουπ εμφανίζεται τηλεφώνημα-αστραπή και σε αναστατώνει… Ναι, είναι το πρόσωπο που λέγαμε από το παρελθόν!


Ήρθες όταν εγώ δεν σε περίμενα, όταν δεν ήθελα να σ αγκαλιάσω, ήρθες όταν εγώ άλλα σκεφτόμουνα κι έλεγα να σε ξεχάσω. Κι όμως δεν είχα δύναμη την πόρτα να σου κλείσω, άνοιξα και τα χέρια μου γλυκά να σε κρατήσω.





Ιχθείς

Τώρα κι εγώ θα ζήσω – Χάρις Αλεξίου

Η περίοδος των γενεθλίων σου σιγά-σιγά ολοκληρώνεται και ο Κρόνος έρχεται για να σε συμμαζέψει και να σου θυμίσει ότι κάποια πράγματα δε χαρίζονται, αλλά πρέπει να κουραστείς για να τα αποκτήσεις, ακόμα και αν αυτά είναι τα αισθηματικά σου! Ωστόσο, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα σε κάνει πιο διεκδικητικό με τα λόγια σου, ζητώντας εδώ και τώρα αυτό που θες.


Τώρα κι εγώ θα ζήσω, πίσω πια δε γυρνώ, θέλω να ξαναρχίσω θέλω να λυτρωθώ. Χτύπαγες σαν κύμα πάνω στην καρδιά μου κι όμως είχα τόση υπομονή και τα όνειρά σου ήταν όνειρά μου έλεγα "θ’ αλλάξει, δεν μπορεί". Τώρα στον καθρέφτη στέκομαι, θλιμμένα του καιρού σημάδια να μετρώ, πρέπει να `χει μείνει κάτι και για μένα από της ζωής το μερτικό.




https://www.myastro.gr

on 10:39:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

1 σχόλια for Διαβάστε τα Ζώδια & τις προβλέψεις της εβδομάδας 13 ως 19/3/2017....τραγουδώντας....

  1. ΜΕΜΟΝΩΜΈΝΟ ΔΆΝΕΙΟ
    E-mail: finnance-particulier@hotmail.com
    Χρειάζεστε βοήθεια μην διστάσετε! Πάρτε
    Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τον κ. STEVEN JACQUE χάρη σ ' αυτόν πήρα το δάνειο μου σε 72 ώρες χωρίς οποιοδήποτε πρωτόκολλο. Είστε έτοιμοι να 3000 ευρώ έως 800.000 ευρώ με επιτόκιο από 2% έως 3% ανάλογα με το ποσό που ζητήθηκε και
    επιστρέφεται από 2 έως 30 ετών. Εδώ είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
    E-mail:finnance-Particulier@Hotmail.com
    E-mail:finnance-Particulier@Hotmail.com
    Αυτό το μήνυμα σε αγαπημένα σας πρόσωπα και φίλους όντα που είναι σε ανάγκη καλή τύχη σε σας
    Να το δώσετε.

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.