loading...

Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει 750.000 με 2.000.000 μουσουλμάνους και θα διαλυθεί






















Του Άγη Βερούτη

Στα επόμενα χρόνια η Ελλάδα θα φιλοξενήσει 750.000 με 2.000.000 μουσουλμάνους Μετανάστες, λένε οι απαισιόδοξοι, ενώ οι αισιόδοξοι απλά δεν γνωρίζουν καν το θέμα.

Ταυτόχρονα, η Ελληνική πλευρά ΑΡΝΕΙΤΑΙ να κάνει στοιχειώδη ταυτοποίηση της προέλευσης και των συνθηκών μετανάστευσης των εισερχομένων, ουσιαστικά προωθώντας τους ελεύθερα στην ενδοχώρα, από τα σημεία εισβολής τους στη χώρα.

Οι ευρωπαίοι εταίροι συμφωνούν να πάρουν έναν περιορισμένο αριθμό τεκμηριωμένων Προσφύγων, και κανέναν Μετανάστη.

Η ελληνική θέση είναι ότι όλοι είναι Πρόσφυγες, αγνοώντας συνειδητά τις διεθνείς συνθήκες που καθορίζουν ποιος είναι Πρόσφυγας και δικαιούται να αιτηθεί ασύλου, και ποιος όχι.

Σίγουρα, η πλειοψηφία όσων με την άρνηση τεκμηρίωσης της Ελλάδας αποδειχθούν μη-δικαιούχοι να αιτηθούν άσυλο στις χώρες προορισμού τους, θα επιστρέψουν στην Ελλάδα με βάση την αποδοχή απο εμάς του Δουβλίνου ΙΙ, ώστε να τους επαναπροωθήσουμε.

Καθώς όμως δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ποιος, και δεν κρατάμε βιομετρικά χαρακτηριστικά των παρανόμως εισερχόμενων στη χώρα μας, χωρίς χαρτιά, ο καθένας θα μπορεί να υποστηρίξει πως είναι κάποιος άλλος, καινούργιος, και να ξαναμπεί σε αυτή τη διαδικασία ώσπου να καταφέρει να πάει σε μια βοεριοευρωπαϊκή χώρα.

Ή έτσι θα νομίζει. Για 3-5-10 χρόνια που θα προσπαθεί να κάνει αυτή τη μετάβαση, θα διαμένει στη χώρα μας.

Αυτή την χρονική περίοδο, θα πρέπει να λειτουργήσει μέσα στην Ελληνική κοινωνία, με τις νόρμες συμπεριφοράς που ήδη λειτουργεί η ελληνική κοινωνία, δηλαδή πως οι γυναίκες δεν είναι εμπράγματη ιδιοκτησία των ανδρών, και άλλα που κυρίως έχουν να κάνουν με τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των άλλων μελών της κοινωνίας μας.

Θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να δεσμεύονται, γραπτά και αμετάκλητα όσοι μπαίνουν στην χώρα μας για να φιλοξενηθούν, πως οι ελληνικοί και ευρωπαϊκοί νόμοι θα έχουν προτεραιόητα εφαρμογής από τις όποιες θρησκευτικές δοξασίες τους στην χώρα προέλευσής τους, και έθιμά τους που μπορεί να συμπεριλαμβάνουν πχ ομαδικούς βιασμούς και πετροβολισμούς των μοιχαλίδων, για παράδειγμα, ώστε να μην καταρρεύσει η Ελληνική κοινωνία από την πολλή ανοχή και αριστερίστικη καλοσύνη.

Αλλιώς θα αλλοτριωθούμε και θα διαλυθούμε σε λίγα χρόνια, και θα πάψουμε να υπάρχουμε ως κοινωνία και ως χώρα.

http://www.logiastarata.gr

on 11:00:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

1 σχόλια for Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει 750.000 με 2.000.000 μουσουλμάνους και θα διαλυθεί

  1. Μαρτυρία. Έλαβα δάνειο μου

    Παρουσιάζω τον εαυτό μου είναι OLGA POLISTE, υπάρχει πάρα πολύ απάτη
    στις προσφορές δανείου μεταξύ ατόμων. Επισκέφτηκα έναν ιστότοπο
    ανακοίνωση δανείου μεταξύ σοβαρών ατόμων σε όλο τον κόσμο και εγώ
    γνωστή μια υπέροχη κυρία, το όνομα της κας JOSE BAEUTIERR που βοηθάει τους ανθρώπους να τους δίνουν δάνεια και μου χορήγησε δάνειο 50.000 ευρώ με
    πολύ χαμηλό ενδιαφέρον από την πλευρά του ή το 3% κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου δανεισμού μου και εκεί
    το επόμενο πρωί έλαβα τα χρήματα χωρίς πρωτόκολλο. Χρειάζεστε πίστωση
    προσωπική, η τράπεζά σας αρνείται να σας χορηγήσει δάνειο, είστε μέσα
    σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου μπορείτε να απευθυνθείτε σε αυτόν και θα σφίξετε
    ικανοποιημένοι, αλλά προσέξτε σας που δεν επιθυμείτε να εξοφλήσετε τα δάνεια. είναι εδώ
    το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο: josezbaeutierr@gmail.com

    Καλή τύχη. Και μην ξεχάσετε να μοιραστείτε για να βοηθήσετε τους αγαπημένους σας ποιος
    έχουν ανάγκη

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.