loading...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ AΓράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr

www.apostoloupanos.gr

Την Παρασκευή το βράδυ στις 21:00 ο κ. Στέργιος Καλόγηρος και η κ. Άννα Τσίμου στον τηλεοπτικό δίαυλο Attica TV για την Πρωτεύουσα και ΒΕΡΓΙΝΑ TV για την Θεσσαλονίκη, είχαν προσκεκλημένο τον κ. Γεώργιο Καρατζαφέρη, τον αυτό-προσδιοριζόμενο ως Πρόεδρο του ΛΑΟΣ, αφού το εγχείρημα ιδρύσεως της “Εθνικής Ενότητας” απέτυχε, μετά και την αποχώρηση του Τάκη Μπαλτάκου, επιστρέφοντας στα καθ΄ υμάς!

Σε αυτήν τη συνέντευξη ο Γιώργος Καρατζαφέρης ξεπέρασε και τον ίδιο τον εαυτό του, λέγοντας πως, “είναι αντιμνημονιακός και δεν έχει καμιά σχέση με το 90% της σημερινής Βουλής που είναι Μνημονιακοί”!

Είπε πως, έκατσε μερικές εβδομάδες στην κυβέρνηση Παπαδήμου και αποχώρησε για πατριωτικούς λόγους!

Είπε πως, τον ενέπλεξαν δικαστικά και πλέον είναι καθαρός, πεντακάθαρος!

Είπε πως, οι Βορίδης – Γεωργιάδης μετεξελίχθησαν σε νεοφιλελεύθερους και δεν τους ήθελε στο κόμμα του!

Ως εκ τούτου, είμαι αναγκασμένος να απαντήσω στον “ψεύτη” και μυθομανή, κύριο Γιώργο Καρατζαφέρη!

Η απάντησή μου στον Γιώργο Καρατζαφέρη!

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης και η 14μελής Κ.Ο. του ΛΑΟΣ παραβίασαν τις αποφάσεις της λαϊκής βάσεως του κόμματος, που έλαβε το Εκτελεστικό Γραφείο της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑΟΣ, ανωτάτου θεσμικού οργάνου, την Παρασκευή 7 Μαίου 2010, καταψηφίζοντας με συντριπτική πλειοψηφία 9 προς 2 την πρόταση του Γιώργου Καρατζαφέρη περί στηρίξεως από το κόμμα του πρώτου Μνημονίου (η άλλη θετική ψήφος ήταν του Άδωνη Γεωργιάδη)!

Έτσι, η 15μελής Κ.Ο. του ΛΑΟΣ κατά παράβαση της λαϊκής βάσεως του κόμματος που εκφράζεται από το Εκτελεστικό Γραφείο της Κεντρικής Επιτροπής του, ψήφισε μερικές ημέρες μετά την άθλια και μονομερή απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου, για παράδοση της Πατρίδος στα κοφτερά δόντια και τα αρπαχτικά νύχια του ΔΝΤ! Ψήφισε, δηλαδή, το πρώτο Μνημόνιο που άνοιξε το δρόμο και στα επόμενα Μνημόνια!

Η πολλάκις εκφρασθείσα από τον Γιώργο Καρατζαφέρη απολογία του πως, έπραξε την ψήφιση του Μνημονίου, προκειμένου να πάρουν οι συνταξιούχοι τη σύνταξή τους ή γιατί η Ελλάς δεν θα είχε χρήματα να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, είναι παντελώς έωλη και ψευδής!

Υποχρέωσε εκβιαστικά και τους Βουλευτές του κόμματος να ψηφίσουν το Μνημόνιο, καταστρατηγώντας την απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του, γιατί ήθελε πάση θυσία να στηρίξει την εισβολή του ΔΝΤ στην χώρα με την αρπαγή της Πατρίδος μας! Παράτυπα, παράνομα, αντιδημοκρατικά, εκβιαστικά!

Γιατί βέβαια, λίγοι πιθανότατα θυμούνται ότι τότε το ΠΑΣΟΚ διέθετε άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία 163 εδρών και δεν χρειαζόταν τη στήριξη του Λαϊκού, Εθνικού, Πατριωτικού Κινήματος. Απλά χρειαζόταν την ευρύτερη νομιμοποίηση της Βουλής προκειμένου να επιβάλλει τη βάρβαρη εισβολή των διεθνών τοκογλύφων – δανειστών στην Ελλάδα μας!

Το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ζήτησε για την ψήφιση του Μνημονίου, μια ψεύτικη και περιστασιακή συγγνώμη!

Έτσι, νομίζει ότι, αυτή η συγγνώμη τον εντάσσει στους Αντιμνημονιακούς;;;

Η απάντησή μου στον Γιώργο Καρατζαφέρη!

Μετά την ψήφιση του Μνημονίου από τον Γιώργο Καρατζαφέρη και της Κ.Ο του ΛΑΟΣ (μεταξύ των οποίων κι ο άλλος “υπερπατριώτης” Κυριάκος Βελόπουλος), ο Γιώργος Καρατζαφέρης κι ο ΛΑΟΣ συμμετείχαν στην μειοδοτική κυβέρνηση του τραπεζίτη, ανθρώπου των αγορών, Λουκά Παπαδήμου! Με τέσσερεις (4) εκλεκτούς του σε υπουργικές θέσεις: Τον Μάκη Βορίδη, τον Άδωνη Γεωργιάδη, τον Αστέριο Ροντούλη και τον Γεώργιο Γεωργίου (ο οποίος Γεωργίου, σε συνεχείς αγορεύσεις του στην ευρωβουλή αποκαλούσε τα Σκόπια ως “Μακεδονία”)!

Η δε απόσυρσή του από τη δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου, έγινε όχι για τους λόγους που επικαλείται τακτικά (επικαλέσθηκε και στην παρούσα συνέντευξη), αλλά έγινε όταν αντιλήφθη ότι τα δημοσκοπικά του ποσοστά κατέρρεαν καθημερινώς, μετά τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση Παπαδήμου! Μια επιλογή για τη θέση του Πρωθυπουργού – υπαλλήλου της Goldman Sachs – που επιβλήθηκε από την Άγκελα Μέρκελ και το Νικολά Σαρκοζί στην σύσκεψη κορυφής της ΕΕ στις Κάννες της Γαλλίας και την οποία ο Καρατζαφέρης στήριξε μετά μανίας! Θυμηθείτε την αποχώρησή του από την κοινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όταν “έπεσε” στο τραπέζι το όνομα του τότε Προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου! Έπρεπε δηλαδή, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ως υποτακτικός του Συστήματος, υπακούοντας στις άνωθεν εντολές να επιβάλλει τον Παπαδήμο ως Πρωθυπουργό για να “περάσει” το εγκληματικό PSI!

Η απάντησή μου στον Γιώργο Καρατζαφέρη!

Τα ΜΜΕ έχουν αναφερθεί πολλάκις στον Γιώργο Καρατζαφέρη και τις δικαστικές του περιπέτειες! Επί παραδείγματι, η εφημερίδα “Καρφί” του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου 2016, με επικεφαλίδα: “Οι περιπέτειες του Γ. Καρατζαφέρη”, έγραφε: «Συνεχίζονται οι δικαστικές περιπέτειες για τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Όπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή αναμένεται η άσκηση ποινικής δίωξης για δόλια μεταβίβαση μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ. Η έρευνα έχει ολοκληρωθεί, έχει διαπιστωθεί σωρεία παρανομιών και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ασκηθούν διώξεις κατά παντός υπευθύνου. Στο μεταξύ ο Γ. Καρατζαφέρης έχασε τη μάχη στο Εφετείο όπου είχε προσφύγει μετά την καταδίκη του σε 12 μήνες φυλακή για το πόθεν έσχες. Το εφετείο επικύρωσε την ίδια ποινή που συνεπάγεται και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων. Επίσης προσδιορίστηκε η δίκη για τις 1050 λίρες που βρέθηκαν σε θυρίδα που διατηρούσε σε τραπεζικό κατάστημα της οδού Καλλιρρόης (σ.σ. όπου τα γραφεία του ΛΑΟΣ) και τις οποίες ξέχασε να δηλώσει στο πόθεν έσχες»! Εμείς θα ρωτήσουμε τον κ. Καρατζαφέρη: Τα παραπάνω αληθεύουν ή είναι συκοφαντίες της εφημερίδος “Καρφί”! Έχει ο κ. Καρατζαφέρης να μας παρουσιάσει δικαστικές αποφάσεις απαλλαγής του;;


Η απάντησή μου στον Γιώργο Καρατζαφέρη!

Στις 11 Νοεμβρίου 2010 έστειλα επιστολή στον Άδωνη Γεωργιάδη (βουλευτή και Γραμματέα της Κ.Ε. του ΛΑΟΣ) με τη θεσμική μου ιδιότητα, αυτή του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, αλλά και της Εκτελεστικής του Γραμματείας, καταγγέλλοντας μεταξύ των άλλων:

«…από την πολιτική της συγκατοίκησης στη γαλάζια πολυκατοικία του Κώστα Καραμανλή και της Ντόρας Μπακογιάννη, καταλήξαμε στην πράσινη μεζονέτα του Γιώργου Παπανδρέου και των νεοταξιτών ποικιλώνυμων φίλων του, εμπνευστών του διαβόητου Μνημονίου… Το κόμμα διολισθαίνει καθημερινώς, ιδεολογικώς, ένα κόμμα που ύψωσε τη σημαία της “ρήξης και της ανατροπής” με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο… ποιος σας έδωσε το δικαίωμα, εσένα και του Μάκη Βορίδη, να γίνετε κήρυκες του νεοφιλελευθερισμού με ακραίες διατυπώσεις νεοταξισμού μεταλλάσσοντας τον ΛΑ.Ο.Σ από ένα Πατριωτικό κόμμα, σε κόμμα της μεγαλοαστικής τάξης…»!

Αυτές οι καταγγελίες μου δημοσιεύθηκαν σε εφημερίδες της εποχής. Ωστόσο η έκρηξη έγινε όταν, αυτές οι καταγγελίες μου παρουσιάσθηκαν τηλεοπτικά από τον δίαυλο Kontra Channel τον Νοέμβριο του 2011!
Έτσι, στις 18 Νοεμβρίου 2011 ο Καρατζαφέρης με διέγραψε αντικαταστατικά, επειδή κατήγγελλα την ιδεολογική μετάλλαξη του κόμματος, χωρίς την απόφαση του Συνεδρίου του! Αυτή η απόφαση προκάλεσε τα ΜΜΕ, στα οποία έγινε ευρύτατη αναφορά της διαγραφής μου, ως του ιστορικότερου στελέχους του ΛΑΟΣ (2000-2011) και διάφορες συνεντεύξεις μου, όπως στην “Ελευθεροτυπία”!

Μετά λίγους μήνες οι Βορίδης και Γεωργιάδης “μετακόμισαν” στη ΝΔ και ο Γιώργος Καρατζαφέρης τους συνόδευσε με ύβρεις, του τύπου: “τα αδέσποτα της ΝΔ”!

Σήμερα τους καταγγέλλει ως νεοφιλελεύθερους, ενώ όταν η αφεντιά μου τους κατήγγειλε στα Όργανα του κόμματος ως τέτοιους, ο Καρατζαφέρης ως συνήγορος υπεράσπισης εκείνων, διέγραφε εμένα!

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα!!
http://www.triklopodia.gr

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΟΒΙΑ ΠΛΑΚΑ

Δυστυχώς κύριε Καρατζαφέρη ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ....

Θεός και Πατρίδα είναι πολύ μεγάλη Υπόθεση,γιατί ο καλός πατριώτης τα βάζει με όλους , γίνεται εχθρός του συστήματος και δεν διψάει για εξουσία....
Δεν προστατέψατε την χώρα από τους καταχραστές που εγώ η ίδια παρέδωσα στα χέρια σας στοιχεία...Δεν κάνατε το χρέος σας....από λόγια άλλο τίποτα....
Τι να μας πείτε τώρα??? 
Είναι πλέον πολύ αργά κύριε Καρατζαφέρη....

on 1:12:00 μ.μ.. Filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ A

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.