loading...

Ραχήλ Μακρή «Ποιοι κυβερνητικοί έχουν υποσχεθεί ασυλία στον Μαρινόπουλο;»

09 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ραχήλ Μακρή: «Ποιοι κυβερνητικοί έχουν υποσχεθεί «ασυλία» στον Μαρινόπουλο;»

Το σχέδιο εξυγίανσης μεταξύ Μαρινόπουλου-Σκλαβενίτη διαφημίζεται από την κυβέρνηση ως μια μεγάλη επιτυχία διάσωσης θέσεων εργασίας.

Ωστόσο η πραγματικότητα φαίνεται να είναι πολύ διαφορετική, καθώς η σκανδαλώδης διαχείριση της υπόθεσης Μαρινόπουλου από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά.

Σε οποιοδήποτε ευνομούμενο κράτος, αφενός και θα γίνονταν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την διάσωση θέσεων εργασίας, ταυτόχρονα όμως θα κινούνταν ταχύτατα οι διαδικασίες για την διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έσκασε το μεγαλύτερο κανόνι των τελευταίων ετών.

Ιδίως από την στιγμή που αποδεδειγμένα οι Μαρινόπουλοι, πριν καταστήσουν «ομήρους» 12.000 εργαζόμενους, φρόντισαν να φουσκώσουν τους προσωπικούς λογαριασμούς, κάνοντας deal με πιστωτές, τράπεζες και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ παρείχε «ασυλία» στους πτωχευμένους επιχειρηματίες μπαίνοντας ακόμη και ως «εγγυητές» στις τράπεζες για την έγκριση δανείων-μαμούθ.

Έκλεισαν τα μάτια στον πτωχευμένο Μαρινόπουλο ο οποίος αρνούνταν πεισματικά να καταγράψει την περιουσιακή του κατάσταση την στιγμή που έχει πτωχεύσει.

Η επιμονή των ανώτατων στελεχών της εταιρείας Μαρινόπουλος, να μην φανερώσουν ακόμη και ενώπιον των δικαστικών Αρχών τα περιουσιακά τους στοιχεία οφείλεται στην τακτική που φέρεται να έχει ακολουθηθεί, με την «εξαγωγή» κεφαλαίων της εταιρείας στο εξωτερικό και την μετατροπή τους σε προσωπικά περιουσιακά στοιχεία των Μαρινόπουλων και όχι μόνο.

Μήπως τελικά λοιπόν δεν είναι μόνο τα 18 εκατομμύρια ευρώ που όπως παραδέχτηκε ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας εμβάστηκαν (σε μορφή δανείου) προς την θυγατρική της Βουλγαρίας την στιγμή που η μητρική εταιρεία κατέρρεε και παρουσίαζε ζημιές ύψους 200 εκατ. ευρώ;

Μήπως τα λεφτά που «πέταξαν» έξω είναι πολλά περισσότερα και έχουμε να κάνουμε με την περίπτωση της πτωχής επιχείρησης, αλλά των πλούσιων επιχειρηματιών;

Και επειδή οι καιροί είναι περίεργοι και τα «λεφτά είναι πολλά Άρη» θα πρέπει η κυβέρνηση να αποδείξει ότι έχει την βούληση να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση προκειμένου να μην υπάρχει καμία σκιά.

Έτσι δεν είναι κ. Αλέκο Φλαμπουράρη;

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr

on 1:24:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ραχήλ Μακρή «Ποιοι κυβερνητικοί έχουν υποσχεθεί ασυλία στον Μαρινόπουλο;»

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.