loading...

Στο σφυρί το «ανάκτορο» της οικογένειας Πίτσος στο Κουνούπι Αργολίδας – Πόσο πωλείται
























Στην ιστορική οικογένεια Πίτσος, η οποία από το 1865 έχει συνδέσει το όνομά της με τις περίφημες ηλεκτρικές συσκευές Pitsos, ανήκει ένα από τα ακριβότερα ακίνητα της Ελλάδας, το οποίο βγαίνει στο σφυρί από τον παγκοσμίου φήμης οίκο δημοπρασιών Sotheby’s.

Το πανέμορφο σπίτι με θέα προς τον Σαρωνικό βρίσκεται στην περιοχή Κουνούπι της Αργολίδας, όπως αναφέρει το epixirimatias.gr.

Είναι περιτριγυρισμένο από πευκόδασος έκτασης πέντε στρεμμάτων, προσφέρει ιδιωτική πρόσβαση στη θάλασσα μέσω τριών ιδιωτικών παραλιών και πωλείται αντί 20.000.000 ευρώ.
























Τη συμφωνία με τον οίκο δημοπρασιών φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι έκανε αποκλειστικά η κόρη του 99χρονου σήμερα επιχειρηματία Απόστολου Πίτσου Κατερίνα, η οποία έδωσε τελικά τα χέρια έπειτα από μια σειρά δύσκολων διαπραγματεύσεων.

Εδώ και λίγο διάστημα, οι φωτογραφίες του σπιτιού κοσμούν τη real estate ιστοσελίδα του οίκου. Σύμφωνα με τους Sotheby’s Realty, το ακίνητο των 568 τετραγωνικών μέτρων σχεδιαστικά θυμίζει έντονα εξοχική γαλλική κατοικία. Ο τίτλος που του έχει αποδοθεί είναι «Majestic» («Μεγαλοπρεπές»), καθώς είναι χτισμένο με τα υψηλότερης ποιότητας υλικά, διαθέτει δύο υπαίθριες ενσωματωμένες κουζίνες και ένα μεγάλο κιόσκι δίπλα στην ακτή, καθώς και δύο πλήρως επιπλωμένες σουίτες.

Βασικά χαρακτηριστικά του είναι τα παραδοσιακά έπιπλα που κοσμούν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και οι όμορφες αντίκες. Εσωτερικά το σπίτι εντυπωσιάζει με το μεγάλο κεντρικό δωμάτιο που διαθέτει, με τη μεγάλη είσοδο και τα τεράστια παράθυρα με εκπληκτική θέα προς τον Σαρωνικό και τα κοσμοπολίτικα νησιά Υδρα και Σπέτσες. Από το σπίτι-ανάκτορο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ένας υψηλής τεχνολογίας μηχανολογικός εξοπλισμός, που είναι εγκατεστημένος στο υπόγειο και διευκολύνει όλον τον χρόνο τους επισκέπτες του.
























Σύμφωνα με την αγγελία των Sotheby’s Realty, όποιος αγοράσει αυτό το ακίνητο θα μπορεί να κάνει μια βουτιά σε μία από τις τρεις απομονωμένες ιδιωτικές παραλίες που διαθέτει το κτήμα και να ακολουθήσει ένα διάλειμμα για να απολαύσει ένα κρύο ποτό ή ένα πούρο υπό το φως του ηλιοβασιλέματος.
























http://www.tribune.gr

on 9:45:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Στο σφυρί το «ανάκτορο» της οικογένειας Πίτσος στο Κουνούπι Αργολίδας – Πόσο πωλείται

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.