loading...

ΤΟ PRESS-GR ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ! 250 χιλιάδες οι συντάξεις που εκκρεμούν (Πλεόνασμα; 3,9%!)


Γράφει ο Νίκος Κούτρικας.
Οικονομικός συντάκτης, μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Σύμφωνα με μελέτη του ΙΟΒΕ οι νέοι συνταξιούχοι που είναι ακόμα σε εκκρεμότητα (στον ιδιωτικό τομέα) ανέρχονται αριθμητικά στους 95 χιλιάδες. Αναλυτικότερα, 40 χιλ. από παλιά και 55 χιλ. που πρέπει να συνταξιοδοτηθούν τον μήνα Μάιο... εκκρεμούν

Με βάση όμως τα στοιχεία που μας έρχονται ως πληροφορίες, συνολικά πρόκειται για.... 200-250 χιλ αφού εκκρεμεί η καταβολή συντάξεων εδώ και δύο χρόνια! Παρά την ρύθμιση της προηγούμενης κυβέρνησης που έδινε προκαταβολή στους δικαιούχους και αργότερα γινόταν η εκκαθάριση της οφειλής και που δεν τήρησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!.

Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία προκύπτει ότι η εκκρεμότητα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Εάν υπολογίσουμε το συνολικό κόστος των συντάξεων που είναι σε εκκρεμότητα ξεπερνάμε τα.... 2.5. δις ευρώ ετησίως!

Πολύ εύκολα συμπεραίνουμε ότι αυτός ο σημαντικός αριθμός συνταξιούχων (250 χιλ) που έχει μπει στην ουρά για σύνταξη και δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από την σύνταξη που δικαιούται αν προσμετρήσει στο πλεόνασμα οι αριθμοί δεν θα βγάζουν το πλεόνασμα 3,9% που εμφάνισε η κυβέρνηση μη πληρώνοντας την οφειλή της στους νέους συνταξιούχους...

Το ερώτημα τώρα που μπαίνει είναι ένα, πως καλούμαστε να αποδεχτούμε μέτρα με τόσους συνταξιούχους σε εκκρεμότητα;
Η απάντηση απλή προκειμένου να βγουν υψηλά πλεονάσματα άφησαν απλήρωτους τους συμπολίτες μας!

Υψηλό 3.9% το πλεόνασμα, με απλήρωτους 250 χιλ συνταξιούχους!
Τα συμπεράσματα δικά σας....

http://www.press-gr.com

on 7:54:00 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for ΤΟ PRESS-GR ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ! 250 χιλιάδες οι συντάξεις που εκκρεμούν (Πλεόνασμα; 3,9%!)

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.