loading...

Νέους τραπεζικούς λογαριασμούς του Παπαντωνίου αποκάλυψε ο έλεγχος του ΣΔΟΕ


Νέα στοιχεία για τους λογαριασμούς του Γιάννου Παπαντωνίου έφερε στο φως ο έλεγχος του ΣΔΟΕ που έγινε πρόσφατα στο σπίτι του πρώην υπουργού. Από τα στοιχεία αυτά που ήρθαν σε γνώση της Προανακριτικής Επιτροπής για τα εξοπλιστικά, φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου και η σύζυγος του διατηρούσαν 46 λογαριασμούς σε δεκάδες υποκατάστημα τραπεζών ανά την επικράτεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το συνολικό ποσό των τραπεζικών λογαριασμών, που αφορούν την χρονική περίοδο 2000-2010, ανέρχεται σε 2,3 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων περίπου το 1 εκατ. του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και οι 900.000 ευρώ της συζύγου του, δεν δικαιολογούνται με βάση τα παραστατικά που ο ίδιος προσκόμισε στις αρμόδιες φορολογικές αρχές.

Τα στοιχεία αυτά βρίσκονται από σήμερα στη διάθεση των μελών της Προανακριτικής για τα εξοπλιστικά η οποία εισέρχεται στην τελευταία φάση των εργασιών της, αυτή της σύνταξης του πορίσματος. Οι εισηγητές των κομμάτων έχουν αναλάβει να συντάξουν το πόρισμα μέσα σε διάστημα 15 ημερών ούτως ώστε να καταστεί εφικτή η συζήτησή του στην Ολομέλεια στις 28 Ιουνίου. Με την όλη διαδικασία διαφώνησαν, για διαφορετικούς όμως λόγους, το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή.

http://www.topontiki.gr

on 2:49:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Νέους τραπεζικούς λογαριασμούς του Παπαντωνίου αποκάλυψε ο έλεγχος του ΣΔΟΕ

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.