loading...

«Βόμβα» για το Ντυνάν: Είχε συναλλαγές με το νοσοκομείο ο αδερφός του Γεωργιάδη

Λίστα με τους προμηθευτές αλλά και τις λοιπές εταιρίες που συναλλασσόταν το «Ερρίκος Ντυνάν» έφτασε στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία από την αρμόδια υπηρεσία του νοσοκομείου.


Ανάμεσα στις συναλλασσόμενες εταιρίες εντοπίζονται ΜΜΕ, αλλά και ένα όνομα που προκαλεί εντύπωση: «Γεωργιάδης Αθ. Λεωνίδας».
Πρόκειται για τον αδερφό του Άδωνη Γεωργιάδη (;;;) και οι συναλλαγές φέρονται να έγιναν τα έτη 2013 – 2014, περίοδο δηλαδή που το «Ντυνάν» βρισκόταν με το ένα πόδι στο γκρεμό και ο νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν υπουργός Υγείας.

«Γεωργιάδης Αθ. Λεωνίδας» αναγράφεται στον κατάλογο του «Ερρίκος Ντυνάν» μαζί με την περιοχή που έχει έδρα η επιχείρηση, όπως επίσης σημειώνεται το ΑΦΜ και το τηλέφωνο της εταιρίας «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ».

Στον κατάλογο, όπως επισήμανε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Γκιόλας, δεν αναγράφονται ούτε τα ποσά, ούτε το είδος της συναλλαγής προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως το τι είδους υπηρεσίες παρασχέθηκαν στο ΚΙΕΝ.

Οπότε, προκύπτει ένα ερώτημα που αφορά κυρίως τον Άδωνη και όχι τον Λεωνίδα Γεωργιάδη: Τι συναλλαγές είχε με το ΚΙΕΝ την περίοδο που ήταν υπουργός Υγείας η εταιρία «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ», τα βιβλία της οποίας πουλά μέχρι και σήμερα στα τηλεπαράθυρα;
http://www.tribune.gr/

on 5:48:00 μ.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for «Βόμβα» για το Ντυνάν: Είχε συναλλαγές με το νοσοκομείο ο αδερφός του Γεωργιάδη

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.