loading...

Κλειστά καταστήματα & ερημιά σε Λέσβο, Χίο -Εναντίον Τσίπρα και μεταναστών



















Λουκέτο μπήκε σήμερα στην αγορά της Μυτιλήνης, καθώς όλα τα καταστήματα παρέμειναν κλειστά.

Με αυτόν τον τρόπο αντιδρούν οι κάτοικοι και φορείς της Λέσβου στην επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για να συμμετάσχει στο 14ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου. Στο νησί έχουν προγραμματιστεί κινητοποιήσεις, απεργίες και κλειστά καταστήματα.


Αδιάψευστος μάρτυρας είναι οι φωτογραφίες από την αγορά του νησιού. Τα καταστήματα έχουν κατεβασμένα τα ρολά ενώ οι δρόμοι στην αγορά της Μυτιλήνης είναι έρημοι από κόσμο.




































































































Υπενθυμίζεται πως πάγιο αίτημα των κατοίκων και των φορέων είναι η άμεση αποσυμφόρηση από τον μεγάλο αριθμό προσφύγων και μεταναστών, αλλά και η διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.














































































Ιδια εικόνα και στη Χίο

Την ίδια εικόνα συναντά κάποιος και στη Χίο. Στο νησί κατέβασαν ρολά οι παραγωγικοί φορείς και σε διαμαρτυρία κατέβηκαν οι πολίτες της Χίου σε συντονισμό με τη Λέσβο, για την διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά.

Σύμφωνα με το astraparis.gr οι επαγγελματίες της Χίου έκλεισαν τα μαγαζιά τους και συγκεντρώνονται από τις 11.00 στην πλατεία Βουνακίου και στην είσοδο της Απλωταριάς από όπου και θα ενώσουν τη φωνή τους με τους υπόλοιπους νησιώτες.

Να σημειωθεί ότι συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση έχουν δηλώσει και ο Δήμος Χίου κλείνοντας το δημαρχιακό μέγαρο και τις υπηρεσίες του, η Περιφέρεια, η ΑΔΕΔΥ καλύπτοντας όλους τους δημόσιους υπαλλήλους , το Εργατικό Κέντρο και η ΕΜΧ επιτρέποντας έτσι σε ακόμη περισσότερους πολίτες τη συμμετοχή στη συγκέντρωση, αφού η αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ δεν επηρεάζει μόνο τον εμπορικό κόσμο αλλά όλους μας.
































































Φωτογραφίες: ΑΠΕ ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ – INTIMENEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - astraparis.gr

.iefimerida.gr

on 1:04:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Κλειστά καταστήματα & ερημιά σε Λέσβο, Χίο -Εναντίον Τσίπρα και μεταναστών

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.