loading...

Ο. Υ. Α. Η Προσάρτηση των ΣΚΟΠΙΩΝ στην Ελλάδα ξεκίνησε . Μην ανησυχείτε , οι σημερινοί « χρήσιμοι ηλίθιοι » χρησιμοποιούνται εν άγνοια τους στο Μεγάλο Σχέδιο




















​Δεν σας προβληματίζει ότι , ΟΗΕ , Συμβούλιο ΕΕ , Αλβανία , ΗΠΑ , Τουρκία , Σκόπια , τα ΜΜΕ που τρώνε ψωμί από αυτούς κ.α , χαιρετίζουν την προσυμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ , που πριν λίγες ημέρες – για άλλη μια φορά- ξεσήκωσε στο πόδι την Ελλάδα που είναι αντίθετη στην εκχώρηση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ;
Νομίζατε ότι , η Ιστορία των 3.000 ετών που όρισε το σήμερα , θα αφηνόταν στα χέρια του κάθε «περαστικού» ;

Η προ συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ στο όνομα «Βόρεια Μακεδονία » είναι «μια τρύπα στο νερό » . Δεν υπάρχει περίπτωση ΠΟΤΕ να αφήσουμε – όλοι μας – να υλοποιηθεί παρά μόνο , όταν θα είναι ΟΡΑΤΗ η προσάρτηση του Κρατιδίου αυτού στην Ελλάδα … του μέλλοντος .
Η προ συμφωνία – μέσα από ένα ρεσιτάλ υποκρισίας ΟΛΩΝ – τέθηκε για χίλια δυο άλλα πράγμα ΕΚΤΟΣ της επίλυση του προβλήματος που φέρεται να επιλύει . ΜΕΓΑ ΠΛΑΝΗ !
Γιαυτό και μόνο το λόγο συνιστά επικίνδυνη για τα εθνικά μας θέματα Υποκρισία αφού , η σημερινή Ελληνική Μακεδονία έγινε πλέον , με αυτά και αυτά , Νότια Μακεδονία , όπερ σημαίνει ότι εάν δεν αντιδράσουμε θα μας « κόψουν γεωγραφικό κομμάτι » τα ΣΚΟΠΙΑ , αντί να τα «τραβήξουμε» εμείς προς τα κάτω :

Δείτε προς απόδειξη ότι , σε κάθε περίπτωση με την συμφωνία αυτή επωφελούνται άλλοι εκτός από την Ελλάδα



1-Ανακόπτει – προς το παρόν – την δράση των δυνάμεων που ήθελαν να ξεσπάσει αποσταθεροποίηση στα Βαλκάνια ( πανηγυρίζουν οι Αλβανοί στο Κόσοβο και οι πρώην του UCK , συγχαρητήρια και από την Αλβανία )
2-Ενισχύει το ΝΑΤΟ και το ωθεί να εξυπηρετήσει καλύτερα τους σκοπούς του.
3-Αναχαιτίζει την επιρροή της Ρωσίας στα Βαλκάνια (πανηγυρίζει το ινστιτούτο Βrookings της Ουάσινγκτον )
4-Η προοπτική ( ένταξη σε ΝΑΤΟ και ΕΕ ) συμβάλει στην εδραίωση της δημοκρατίας στο εσωτερικό των ΣΚΟΠΙΩΝ .
5-Ξυπνάει τη ΕΕ που «κοιμήθηκε » στο δρόμο για την υλοποίηση του οράματος της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης και επικυρώνει την δυναμική του ΝΑΤΟ που έχει ως κύριο στόχο τον εγκλωβισμό «ψηλά » της Ρωσίας .
6-Η γλώσσα των ΣΚΟΠΙΩΝ ( Βουλγαρικό ιδίωμα ) σε συνδυασμό με την – από εδώ και πέρα – μεγαλύτερη ανάμειξη της Τουρκίας στο Αλβανικό στοιχείο του Κρατιδίου , θα οδηγήσει σε κυριαρχία του Αλβανικού στοιχείου
7-Οι αθίγγανοι των Σκοπίων ήτοι το 7% , οι αλβανόφωνοι ,οι βουλγαρόφωνοι και οι Σλάβοι του Κρατιδίου θα λέγονται «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»


Στο εσωτερικό της Ελλάδας .

1-Υποθάλπεται η έως τώρα προδοσία αφού , 140 χώρες από τις 152 του ΟΗΕ έχουν αναγνωρίσει ήδη τα ΣΚΟΠΙΑ με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
2-Δρομολογείται η μελλοντική διάσπαση του πολιτικού κόμματος της ΝΔ αφού η σημερινή πρόταση «ξύνει παλιές πληγές της »
3-Καλύπτονται θέματα όπως , ημιέξοδο στις αγορές , το νέο μνημόνιο μεγάλης διάρκειας , Τουρκική προκλητικότητα , κ.α
4-Συνιστά «γόρδιο δεσμό » και καυτή πατάτα , και για την επόμενη Κυβέρνηση .

ΟΜΩΣ !!
Όλες οι δυνάμεις , όλες οι σκοπιμότητες , όλα τα συμφέροντα που έχουν ενεργοποιηθεί και θα ενεργοποιηθούν εξαιτίας του ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ προβλήματος , λειτουργούν εν αγνοία τους στο να επιφέρουν ένα και ΜΟΝΟ – ΕΝΑ αποτέλεσμα .
Την ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ως έχουμε – και εμείς - δρομολογήσει από το 2015 , όσοι μας παρακολουθείτε .
Ποια είναι η πραγματικότητα ;
Όλοι θέλουν – χωρίς να καταλάβουν το γιατί – η περιοχή των ΣΚΟΠΙΩΝ να γίνει ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ . Τυχαίο ;
Ποτέ άλλοτε στην Ιστορία οι συγκυρίες δεν επέμεναν τόσο πολύ , στο να ενσωματωθεί ένα κράτος σε ένα άλλο , όπως σήμερα
Η μοίρα των ΣΚΟΠΙΩΝ είναι η ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ στην πολιτισμική αυτοκρατορία που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ , ιστορικά , γεωπολιτικά και γεωγραφικά .
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( τομέας γεωπολιτικής στρατηγικής )
omada.h.policing@gmail.com

on 1:51:00 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ο. Υ. Α. Η Προσάρτηση των ΣΚΟΠΙΩΝ στην Ελλάδα ξεκίνησε . Μην ανησυχείτε , οι σημερινοί « χρήσιμοι ηλίθιοι » χρησιμοποιούνται εν άγνοια τους στο Μεγάλο Σχέδιο

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.