loading...

Κυβερνητικές πηγές: Παραμένει στόχος η τετραετία - Δεσμεύτηκαν όλοι ότι δεν θα στηρίξουν πρόταση μομφής της ΝΔ


























Να ξεκαθαρίσουν από τώρα οι υπουργοί, ότι δεν προκειται να ψηφίσουν τυχόν πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ και να σταματήσουν δηλώσεις που προεξοφλούν το πρόωρο τέλος της κυβέρνησης ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, τρία χαρακτηριστικά σημεία της τοποθέτησης του πρωθυπουργού είναι τα εξής:

«Έχουμε καταφέρει να βγάλουμε τη χώρα από μνημονια με την κοινωνία όρθια»
«Κατανοώ ότι το θέμα της ΠΓΔΜ δημιουργεί διαφορες δεν μπορεί όμως στο όνομα αυτών των διαφόρων να προαναγγέλλεται ή να προεξοφλείται πρόωρο τέλος της κυβέρνησης»
«Δε ζητώ από κανέναν να αλλάξει θέση ζητώ όμως να ξεκαθαρίσετε ότι δε σκέφτεστε και δεν πρόκειται να ταυτιστειτε με τη ΝΔ σε πιθανή πρόταση μομφής ότι δεν πρόκειται να ταυτιστεί κανένα μέλος της κυβέρνησης με τις προσπάθειες δεξιάς και ακροδεξιάς να ανατρέψουν την κυβέρνηση με αφορμή δήθεν το ονοματολογίκο αλλά με πραγματική αιτία την ανατροπή της προσπάθειας μας να ανορθώσουμε οικονομία να στηρίξουμε κοινωνια και να ολοκληρώσουμε κάθαρση».
Μετά από αυτά σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, κατά την τοποθέτησή του ο υπουργός Άμυνας σημείωσε ότι διατηρεί την άποψή του όσον αφορά στην ονομασία της γείτονος χώρας, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να συμπλεύσει με τη ΝΔ.

Οι ίδιες πηγές επιβεβαίωσαν ότι κατά τη συνεδρίαση τοποθετήθηκαν η κ. Κουντουρά και ο κ. Κουίκ και ότι οι τοποθετήσεις τους κινήθηναν στο ίδιο μήκος κύματος με τον υπουργό Άμυνας.

Οι κυβερνητικές πηγές κατέληξαν ότι από τη συζήτηση αυτή έκλεισε αυτός ο κύκλος και η κυβέρνηση συνεχίζει με ορίζοντα τετραετίας.

Πάντως, δεν φάνηκαν να διαψεύδουν τα περί κόντρας Καμμένου-Κοτζιά,

Και τώρα προϋπολογισμός

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη σύσκεψη του κ. Τσίπρα με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, με αντικείμενο τον πρϋπολογισμό του 2019, που από την Δευτέρα βρίσκεται στα χέρια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


.topontiki.gr  

on 6:14:00 μ.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Κυβερνητικές πηγές: Παραμένει στόχος η τετραετία - Δεσμεύτηκαν όλοι ότι δεν θα στηρίξουν πρόταση μομφής της ΝΔ

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.