loading...

Υπόθεση Λαγούδη: Καταιγιστικές εξελίξεις με νέο εύρημα στο αυτοκίνητο






















Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Το νέο εύρημα στο κάθισμα του συνοδηγού στο μοιραίο αυτοκίνητο έρχεται να ταράξει και πάλι τα νερά της περίεργης υπόθεσης θανάτου της άτυχης μητέρας.

Ένα μαύρο κομποσκοίνι χειρός με δυο μπλε χάντρες εντοπίστηκε από την αυτοψία της αστυνομίας. Το στοιχείο αυτό, το οποίο σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας κ. Βασίλη Ταουξή δεν ανήκει στην άτυχη Ειρήνη, βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί και τα αποτελέσματα ίσως δώσουν τέλος στην πολύκροτη υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο από τις αρχές του χρόνου.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δικηγόρο, σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα από την αστυνομική διεύθυνση του Αγρινίου όπου φυλασσόταν όλους αυτούς τους μήνες, το χρυσαφί αμάξι της άτυχης γυναίκας για περαιτέρω έρευνες.

«Μιλάμε για ένα μεγάλο κομποσκοίνι, το οποίο μπαίνει σε αντρικό χέρι και όχι σε γυναικείο. Είναι μαύρο και έχει δυο μπλε χάντρες. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και εξετάζεται το DNA. Αυτό το αντικείμενο θεωρώ ότι δεν ανήκει στην Ειρήνη Λαγούδη. Ρωτήσαμε όλα τα μέλη της οικογένειας και μας είπαν ότι το συγκεκριμένο δεν είναι δικό της κι ότι πρέπει να ανήκει σε άλλο πρόσωπο . Εάν αυτό το αντικείμενο αποδοθεί σε κάποιο πρόσωπο τότε αυτό το πρόσωπο θα πρέπει να έχει άμεση σχέση με τις αιτίες και το θάνατό της. Ένα προσωπικό στοιχείο το οποίο φοριέται δεν αφήνεται και μάλιστα σε ένα τόσο οφθαλμοφανές μέρος όπως είναι η θέση του συνοδηγού του αυτοκινήτου. Η δικιά μου η εκδοχή είναι ότι αποσπάστηκε στην αψιμαχία που έγινε , στη μάχη που έγινε στην καμπίνα του μικρού αυτοκινήτου», λέει στο protothema.gr ο κ. Βασίλης Ταουξής.

Σπάει τη σιωπή του ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη και ξεσπά
Στο σημείο, όπου πριν από τρεις μήνες άφησε την τελευταία της πνοή η Ειρήνη Λαγούδη βρέθηκε τη Μεγάλη Τρίτη ο αδελφός της, ο οποίος φανερά συγκινημένος, επανέλαβε για μια ακόμα φορά την πεποίθηση της οικογένειας ότι η 44χρονη δολοφονήθηκε.

«Είναι πολύ δύσκολες οι στιγμές, όλη η οικογένεια ζει ένα δράμα. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στο σημείο της δολοφονίας της Ειρήνης μετά από τη μέρα που τη βρήκαμε νεκρή, τα ερωτήματα ακόμα παραμένουν, δε θέλω ποτέ ξανά στη ζωή μου να δω αυτό το μέρος και εύχομαι πολύ γρήγορα να λάμψει η αλήθεια, να δικαιωθεί η ψυχή της, η οικογένειά της και να τιμωρηθούν οι ένοχοι», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο αδελφός της Ειρήνης.

Δήλωσε επίσης αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να βρει τους υπεύθυνους για τη δολοφονία της αδελφής του και εξέφρασε την προσωπική του εκτίμηση ότι ενδεχομένως να υπήρξαν κάποιες παραλείψεις από την πλευρά της αστυνομίας, τις πρώτες μέρες μετά το θάνατο της Ειρήνης.

Υπογράμμισε ακόμα ότι η αδελφή του δεν είχε κανένα λόγο να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Δεν υπήρχε περίπτωση αυτή η γυναίκα να κάνει οτιδήποτε θα ήταν αρνητικό τόσο για την ίδια, όσο και για τους συγγενείς της. Είχε μια φοβερή προσωπικότητα και δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να αυτοκτονήσει. Ψυχικά δεν είχε κανένα πρόβλημα και ξαφνικά βρίσκεται σε ένα αυτοκίνητο, στρυμωγμένη στο πίσω κάθισμα και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτή η κοπέλα προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της», είπε.

Τόνισε τέλος ότι από την αρχή είχε στο μυαλό του τι μπορεί να συνέβη τη μοιραία μέρα και πλέον οι υποψίες του μένει να επαληθευτούν.

.eleftherostypos.gr

on 9:27:00 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Υπόθεση Λαγούδη: Καταιγιστικές εξελίξεις με νέο εύρημα στο αυτοκίνητο

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.