loading...

Γιατί πυροβόλησε ο Χίος – Άφαντος μετά το συμβάν με τον δικαστικό επιμελητή





















Εξαφανισμένος παραμένει ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος μετά το περιστατικό με πυροβολισμούς κατά δικαστικού επιμελητή, στα γραφεία της εφημερίδας Μακελειό.

Ο δημοσιογράφος φέρεται να πυροβόλησε κατά του δικαστικού επιμελητή και από εκείνη την στιγμή αναζητείται από την Αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί μέχρι στιγμής.

Όπως αναφέρουν πηγές, ο δικαστικός επιμελητής φέρεται να επιχείρησε να παραδώσει εξώδικο στον δημοσιογράφο από τον υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας λόγω κάποιου προσβλητικού δημοσιεύματος της εφημερίδας. Ωστόσο ο Στέφανος Χίος όπως φαίνεται δεν συγκράτησε τα νεύρα του και πυροβόλησε στο πάτωμα.

Αμέσως μετά τόσο ο δικαστικός επιμελητής, φοβούμενος για την ζωή του και ο Στέφανος Χίος για σύλληψή του διέφυγαν με τον δημοσιογράφο να επιβιβάζεται σε ταξί!

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ στο σημείο όπου έλαβε χώρα το επεισόδιο βρέθηκε ένας κάλυκας, απομεινάρι του πυροβολισμού και του καινούργιου επεισοδίου στον βίο και την πολιτεία του Στέφανου Χίου ως εκδότη.

Οπως αναφέρει το iefimerida.gr ο Στέφανος Χίος φέρεται να οπλοφορεί νόμιμα, ωστόσο, ενδέχεται, μετά το χθεσινό περιστατικό να ανακληθεί η άδειά του. Οι αρχές τον αναζητούν αλλά ο ίδιος κατάφερε να αποδράσει από τις εγκαταστάσεις του «Μακελειό» και να βγάλει μια δήλωση αργά χθες το βράδυ.

Το ύφος της είναι άκρως επιθετικό, όπως και τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας που εκδίδει ο Στέφανος Χίος, ενώ δεν αναφέρεται καν στο περιστατικό.

Προτίμησε να στολίσει τον Τόσκα και την ΕΛ.ΑΣ (σ.σ. η ορθογραφία και η σύνταξη διατηρούνται) αναφέροντας επί λέξει:

«Τι εγινε ρε παιδιά; Παλι με ψάχνουν τα μπατσακια του Τόσκα κατα εκατοντάδες την ωρα που οφείλουν να αναζητούν τους εγκληματίες που έστειλαν τον επιχειρηματία Aλέξανδρο Σταματιάδη που χαροπαλεύει; Ντροπή σας! Θα σας κρίνει ο Θεός κ ο λαός!

Τμήμα ανθρωποκτονιών

Προστασία πολιτεύματος

Ασφαλεια

Διας

Ολοι μαζι σε πολιορκία στην εφημερίδα μας για να μην βγει η αυριανή έκδοση

Θα λογαριαστούμε με όλους!

Σ.Χ»

.eleftherostypos.gr

on 9:48:00 π.μ.. Filed under , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Γιατί πυροβόλησε ο Χίος – Άφαντος μετά το συμβάν με τον δικαστικό επιμελητή

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.