loading...

Αλαφούζος: Αναλαμβάνω τις υποχρεώσεις που μ' αναλογούν - Να προσέλθει το ταχύτερο δυνατό η Pan Asia























Να προσέλθει το ταχύτερο δυνατό για να προχωρήσουν οι διαδικασίες της υλοποίησης της συμφωνίας μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί την Pan Asia Investments ο Γιάννης Αλαφούζος.

Σε αυτή την τοποθέτηση ο κ.Αλαφούζος αναφέρεται στη δήλωση του δικηγόρου του επιχειρηματικού fund τονίζοντας ότι αυτή παραποιούσε τις προθέσεις του ως προς τη δική του οικονομική συμμετοχή στη λύση των προβλημάτων του Παναθηναϊκού και επισημαίνει ότι αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του στο θέμα της ΠΑΕ, στο κομμάτι που του αναλογεί.

Αναλυτικά έγιναν γνωστά τα εξής:

Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος από την αρχή των συζητήσεων με την Pan Asia Investments προσήλθε στο τραπέζι με καλή διάθεση και καλή πίστη.

Έτσι θα συνεχίσει παρακάμπτοντας το γεγονός ότι αντί επίσημης απάντησης στην επιστολή αποδοχής του, διοχετεύθηκε στον Tύπο δήλωση του δικηγόρου της Pan Asia Investments η οποία παραποιούσε τις προθέσεις του κ. Αλαφούζου ως προς την δική του οικονομική συμμετοχή στην λύση των προβλημάτων του Παναθηναϊκού.

Έτσι λοιπόν για μια ακόμη φορά σημειώνουμε τα εξής:

1. Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος είναι ο μόνος που στηρίζει οικονομικά τον Παναθηναϊκό τα τελευταία έξι χρόνια και αυτό δεν είναι επικοινωνιακό παιχνίδι αλλά η αλήθεια.

2. Κάνει αποδεκτή την πρόταση της Pan Asia Investments, χωρίς περιστροφές.

3. Επαναλαμβάνει στην Pan Asia Investments –και το δηλώνει σήμερα δημοσίως- ότι θα αναλάβει πλήρως τις υποχρεώσεις του στο κομμάτι της συμφωνίας που του αναλογεί.

4. Απομένει πλέον στην Pan Asia Investments να προσέλθει στην υλοποίηση της συμφωνίας το ταχύτερο δυνατό. Ο χρόνος πρέπει να γίνει σύμμαχος στην λύση του προβλήματος για το καλό του Παναθηναϊκού.


.topontiki.gr

on 2:55:00 μ.μ.. Filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Αλαφούζος: Αναλαμβάνω τις υποχρεώσεις που μ' αναλογούν - Να προσέλθει το ταχύτερο δυνατό η Pan Asia

Leave comment

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
"Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

Λίγα λόγια και σταράτα.
Ανεξάρτητο ιστολόγιο.

Δεν έχει σκοπό να θίξει τιμές και υπολήψεις, αλλά ούτε και να γλείψει κανέναν. Στόχος του είναι οι σάπιες νοοτροπίες, καταστάσεις, πολιτικές ..., αλλά και τα καλά θα λέγονται.
Γράφει η αφεντιά μου, φίλοι και συγγενείς.

Ευχαρίστως θα δημοσιεύσω άρθρα και σχόλια αναγνωστών.

Προσοχή όμως. Δεν τα πάω καλά με τα πρακτορικά και τα κατασκοπικά, αλλά αν υποψιαστώ πράκτορες-προβοκάτορες και λοιπούς... agents θα εκραγώ και... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Ύβρεις και άλλα κακόβουλα αποτελούν επίσης αιτίες... έκρηξης.

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.

Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Κάποιοι περιμένουν την ευκαιρία για να μας κατηγορήσουν για λογοκλοπή!!! Αγνοώντας βέβαια, πως στο παρόν ιστολόγιο αναγράφουμε ΠΑΝΤΑ την πηγή του κειμένου. Έτσι, παρακαλούμε για την αναγραφή της πηγής των κειμένων, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...

Υ.Γ.: Σχόλια τα οποία θα περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ (LINKS) ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

.

 aw2  aw2

ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.

<b>ΔΕΝ ΣΩΠΑΙΝΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ, ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΣΟ ΖΩ.</b>
loading...

2010 BlogNews Magazine. All Rights Reserved. - Provided by Free Blogger template.